S otvorenim antagonizmom sinoć se upoznala cijela Hrvatska

Nakon još jedne zabavljačke sjednice Sabora RH i bezuspješnog pokušaja oporbe da smijeni Vladu Andreja Plenkovića, imali smo prilike vidjeti i svu „koheziju“ saborskih zastupnika sa sjevera zemlje.

Glavni akteri, naš gradonačelnik Stjepan Kovač  (SDP) i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić (HNS). Kolateralni uzročnik župan Međimurske županije Matija Posavec.

I dok su se nekako složili oko nedostatka krajolika sjevera zemlje u turističko-promidžbenom spotu Hrvatske turističke zajednice, zapelo je oko Posavca.

Kovač je naime upitao Batinića da li je Posavec i dalje član član HNS-a s obzirom da u lokalnim medijima izjavljuje kako ne podržava premijera Plenkovića i koaliciju HNS s HDZ-om.

Batinić nije dvojio i odgovorio je da je Posavec i dalje član HNS-a i da će i ostati član HNS-a. Odgovorio je Kovaču kako dobro zna za njihov antagonizam na lokalnoj razini i da mu je njihovo rivalstvo jako simpatično.

Osim spoznaja odnosa Posavec-Kovač na lokalnoj razini, tako se kasno sinoć i cijela Hrvatska mogla upoznati s antagonizmu dvoje mladih međimurskih političara.

Cilj Kovača vjerojatno je ostvaren, kako će reagirati Posavec pokazati će vrijeme.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*