Nakon 26 godina Međimurje domaćin izbora Miss Hrvatske

NAJLJEPŠE DJEVOJKE HRVATSKE DOLAZE U MEĐIMURJE

U tijeku su završni pregovori oko organizacije ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske 2018. čije bi se veliko finale trebalo održati u srcu Međimurja, uz direktan prijenos HRT-a

To je još jedan korak u promociji našeg kraja, koji u turističkom smislu postiže sjajne rezultate. Nakon Zagreba, Čakovec bi tako bio jedini grad u kontinentalnoj Hrvatskoj u dugoj 26-godišnjoj povijesti, koji će ugostiti finalistice ovog prestižnog društvenog događanja. Ujedno, priznanje je to i ovdašnjem organizatoru koji svih tih godina od daleke 1992.godine, ima kaviltetnu suradnju.

Direkciji izbora nije promakla i činjenica da Međimurska županija permanentno ulaže u turizam, stvara dodane vrijednosti u svojoj turističkoj ponudi i postaje turistički najpoželjnija i najrazvijenija županija kontinentalne Hrvatske. 

“Ljepota naše zemlje leži u 21 županiji koje čine ljudi, mjesto, kultura i zavičaj. Tako i ljepota naših djevojaka leži u županijama i gradovima koje nose u svom srcu” – istaknule su Maja Vračarić direktorica izbora i Tea Bulić direktorica marketinga, prilikom sastanka u Međimurskoj županiji, naglasivši kako se oduševljena ambijentom i prostorom (Atrij Starog grada) u kojem bi se održao finalni izbor najljepše Hrvatice.

(rd)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*