Sabina Petković izborila nastup na prvenstvu svijeta u karateu

Ovogodišnje izdanje Kupa Beograda održano je 08.10.2017.godine. Na ovom natjecanju odlučivalo se direktno o putnici na svjetsko prvenstvo u kategoriji kate pojedinačno kadetkinje jer su Zoe Stober iz KK Esseker iz Osijeka i Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec bile do tada bodovno izjednačene. 

U konkurenciji od 30 kadetkinja Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec uspjela je odličnim izvedbama doći do brončane medalje i tako ostvariti željeni cilj. 22.10.2017. otputovati će na prvenstvo svijeta za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se održava u glavnom gradu Tenerifa, Santa Cruzu.

Najveći je to pojedinačni uspjeh u povijesti  Karate Centra  Šenkovec. Tako je  Sabina nakon nastupa na prvenstvu Europe u veljači 2017. godine u Sofiji još jednom potvrdila svoju dominaciju u ovoj konkurenciji na državnom nivou.Trener Tihomir Grgić :„… izuzetno sam zadovoljan i sretan zbog ovog Sabininog plasmana jer njena karijera ide krupnim koracima naprijed. I za odlazak na prvenstvo Europe, ali i sad u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta Sabina je radila pod najvećim mogućim pritiskom,  bila je u bodovnom zaostatku,ali upornošću, radom i zalaganjem uspjela je na zadnjem turniru ponovo biti najbolja od svih naših predstavnica. Čestitam joj i želim odličan nastup na njenom debitantskom nastupu na prvenstvu svijeta…“

(Dejan Mihalković)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*