Međimurje Press
Policija

Prometne nesreće u Međimurju!

Čakovec – vozačica oduzela prednost prolaska i izazvala prometnu nesreću 

U ponedjeljak, 20. prosinca 2021. godine oko 23,20 sati na raskrižju ulica Mihovila Pavleka Miškine u Strahonincu, dr. Tome Bratkovića u Čakovcu i državne ceste broj 3 – južna obilaznica Grada Čakovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj 26-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do semafora s režimom rada trepćuće žutog svjetla, vozilom je ušla u raskrižje a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njezino vozilo udario 54-godišnji vozač osobnog vozila čakovečkih registarskih oznaka. Nakon sudara vozilo 26-godišnjakinje udarilo je u prometni znak i stup semafora te se prevrnulo na krov.

Ozlijeđena vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, dok 54-godišnji vozač nije zadobio ozljede.

Protiv vozačice pokrenut je prekršajni postupak.

Vukanovec – Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Danas, 21. prosinca 2021. godine oko 00,05 sati u Vukanovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je 38-godišnji slovenski državljanin upravljao osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 2,48 g/kg, te se vozilom nije kretao što bliže desnom rubu kolnika.

Zbog toga je vozilom sišao izvan kolnika u cestovni jarak gdje je udario betonski most. Potom je došlo do podizanja vozila, udara u betonsku ogradu i povratka vozila na kolnik.

Ozlijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Protiv 38-godišnjaka pokrenut je prekršajni postupak

(ms)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja