27.2 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Političke strankeVijesti

Reformisti u Domašincu presudili zbog jedne izjave Čačića!

ČAK 30 ČLANOVA NS REFORMISTA NAPUSTILO STRANKU I PRISTUPILO STRANCI SLOBODNA HRVATSKA

Ukupno 30 članova Reformista nezadovoljni vodstvom stranke i njegovog čelnika Radomira Čačića, danas je pristupilo Slobodnoj Hrvatskoj, koju podržava Ovršni ustanak za Međimurje. Osnovan je Ogranak Slobodna Hrvatska Domašinec kojeg će voditi izabrani predsjednik Marko Bubek, potpredsjednik Stjepan Strahija, tajnica Ivanka Bubek te dva člana Izvršnog odbora Mihaela Hajdarović i Maja Katarina Lisjak. Razlog koji su naveli je izjava čelnika Čačića da oni koji nemaju 42 kune za članarinu Hrvatskoj gospodarskoj komori nisu nikakvi poduzetnici. Kako su istakli Slobodna Hrvatska danas donosi nešto novo, svježe i aktivistički utemeljeno, ne u riječima nego djelima. Sve u namjeri da počisti mulj koji se skuplja desetljećima.

NI LIJEVO NI DESNO VEĆ HUMANO

Slobodna Hrvatska je u kampanji i nada se da će već na lokalnim izborima osvojiti dva županijska mjesta -rekao je danas na sastanku čelništva stranke povjerenik za Međimursku županiju Radovan Preložnjak, a kojoj su nazočili dvoje od tri supredsjednika Ivan Pokupec i Danijel Galović.

Stranka Slobodna Hrvatska ima i svoj slogan NI LIJEVO NI DESNO, VEĆ HUMANO. Kao su jasno naznačili, žele se boriti za malog čovjeka. Zanimljivo je da su zauzeli čvrsti stav za sve one koji će uspjeti postati vijećnici, a priklonit će se eventualno HDZ-u ili SDP-u ili bilo kojom strankom koja je povezana s korupcijom, krađom, malverzacijama, smijenit će i postavili nekog drugog na to mjesto.

Želimo da radimo korekcije u pljački države i želimo na taj način graditi svoju reputaciju. Ne dogovorima ispod stola – naglasio je tom prilikom Ivan Pokupec. Dodao je kako članovi Slobodne Hrvatske danas na svom sastanku nisu stavili maske. Namjerno jer se te iste epidemiološke propisane mjere ne pridržavaju ne Plenković, Čačić, Pupovac, Bandić Grbin itd.id. Naime, u Hrvatskoj se dogodio neke vrste državni udar. Jedno neizabrano tijelo vlada Hrvatsku onako kako joj se prohtje i zagovara dvostruke standarde po kojima smo mi građani drugog reda.

Rad Slobodne Hrvatske prepoznat je u Međimurju kroz Udrugu Ovršni ustanak, koja poziva građane da joj se pridruže, a posebno oni koji u sadašnjim svojim strankama ne vide istinsku želju za promjenama, već samo trgovanje i mandatima a time direktno bez utjecaja utječu na loše vođenje države.

Na izbore Slobodna Hrvatska ide samostalno odlučeno je tako na Središnjem odboru u Zagrebu i to tamo gdje imaju kvalitetne i provjerene ljude pa tako i ovdje u Međimurju. Kako kažu, imaju kvalitetan program. U njemu jasno naznačuju da žele biti SERVIS GRAĐANA i to ne samo kad treba biti na biralištima što je poznata činjenica.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja