Međimurje Press
Glazba

ARIEN – Novi singl uz europski i američki uspjeh hrvatskog glazbenika!

“Ne znam kako ću započeti ovaj tekst, jednostavno hoću, jer se trenutno osjećam kao da mi se ostvaruju snovi.” – izjavio je Arien na društvenim mrežama.

Naime, Arien je u petak, 6. svibnja, zajedno sa mladom Rumunjskom zvijezom Alessiah objavio novi singl naziva “All Night”. Izuzetno plesna skladba posebna je po tome što je svjetlo dana ugladala putem najpoznatije svjetske izdavačke kuće, Universal Music. Za predstavljanje europskoj publici, zaslužni su Universal Music Romania / MediaPro Music, dok se na američkom tržištu singl nalazi u katalogu američkog Universal Musica, u sklopu Republic Recordsa, te Casablanca Recordsa. Singl je premijerno izveden na radiopostaji KISS FM Romania.

Ono što je posebno važno napomenuti je da su navedene izdavačke kuće dom najpoznatijih glazbenika današnjice kao što su The Weeknd, Ariana Grande, Drake, Alexandra Stan, Lil’ Wayne, Lorde, Nicki Minaj, Taylor Swift, John Legend, Swedish House Mafia i brojni drugi, pa je ovo izuzetan uspjeh za mladog hrvatskog glazbenika.

Arienu ovo nije prvi službeni singl, iza sebe ima već veliki broj glazbenih izdanja od kojih su neka završila u samome vrhu V. Britanskih glazbenih top lista, a od domaćih glazbenika, svakako je bitno napomenuti i hit singl ‘Uragan’, suradnju sa Žanamari.

Kako je najavio, Arien uskoro ponovo kreće na novu internacionalnu glazbenu turneju, uz nastupe na regionalnim festivalima, a više o tome možete saznati na njegovim društvenim mrežama ili službenom web-u.

Linkovi:

Arien – All Night (feat. Alessiah) – Official Lyric Video – Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fCzMiOUsX6E

Arien – All Night (feat. Alessiah) – Streaming: https://listen.lnk.to/allnight

Arien live in Guiyang (China): https://www.youtube.com/watch?v=AWccS_Ietng

Arien Web: ww.arienmusic.com
Arien Facebook: www.facebook.com/arienmusic
Arien Instagram: www.instagram.com/itsariensound

Alessiah Web: www.alessiah.com
Alessiah Instagram:
 www.instagram.com/alessiah.music

Zrinko Kutnjak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja