medjimurjepress@gmail.com

Bok muzičari!

Nosiš li majice na bendove koje ne slušaš? 😯

 Odabranih pet 

1. Najveći festival ove regije, EXIT u Novom Sadu, je ove godine najavljivao kako unatoč pandemiji ide s limitiranom inačicom i to pod pokroviteljstvom vlade. Naravno, politika je kurva, prošli izbori, pokroviteljstvo se nije dogodilo. U moru problema, to je natjeralo festival da se seli – na more. Veliki su to problemi, ali za budućnost festivala se čini kao dobra odluka. Seli u Hrvatsku ili Crnu goru gdje već imaju svoje spin off verzije.

2. Recenzije tjedna: bučni Repetitor ima novi album, opet je to album muzike namijenjene energičnim live svirkama. Siniši Miklaužiću se svidio. Podario mu je velikih 4,5 zvjezdica. Druga recenzija je jedan od albuma koji dobro pokazuju smjer razvoja same muzike. To je osebujni Dorian Electra koji miksa cijeli niz žanrova, BDSM, anime, modu i osvještava javnost o transseksualnosti. Domagoj Jurić daje četvorku.

3. Supergrupa je pojam koji dugo nismo čuli, po pravilu uz bombastične najave, redovno faila. No, ovaj je tjedan velika priča oko okupljanja sinova ikona roka 90ih* koji imaju novi bend. Tehnički, nije supergrupa, no nije ni klasičan bend. *Metallica, Gunsi, Stone Temple Pilots.

4. Dvadeset špica serija koje su postale nezaboravne.   

5. Svaki tjedan proberemo najbolje od singlova koji nam se ubace Ispod pultaPreslušaj, procijeni i ostavi glas favoritu. Stvar prošlog tjedna je jedan od lidera FM Jam kolektiva Kontra – Na svoj način (intervjui s pobjedinicima u Instagram storijima). 

Kviz – iz koje kultne domaće serije je ova scena? 

 stanje u fanclubu: 

Bob Geldof & The Boomtown Rats, 17.10.2020., Hala, Zagreb, 20 ulaznica, redovna cijena 180kn, ODGOĐENO DO DALJNJEG!

Nosi majicu i na bend koji ne slušaš, to je financijska podrška i promocija bendu. 
Korisnici koji ne otvore newsletter u tri mjeseca će se automatski brisati s mailing liste, no, bez brige, ostaju u fanclubu.

Zaprati nas na Muzika.hr Instagramu, ako već nisi.

 Piše ti 
@edoplovanic

 Voli te 
@muzikahr

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*