Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

Temelji ove branše i uopće razlog čemu muzika.hr su, definitivno, koncerti. Znamo kako je bilo u zadnje vrijeme, ali ide na bolje i sve je više koncerata koji su – održivi. Kakva je trenutno situacija? Oživio je muzika.hr kalendar i tamo se dobro vidi raznolikost, bujna domaća scena, ali i sve više međunarodnih bookinga. Složio sam i popis iščekivanih koncerata do kraja ove godine.
___
U tom duhu, ovaj tjedan nekoliko je najava koje se izdvajaju. Najveća je da se Dream Theater vraća u Hrvatsku, i to u zagrebački Dom sportova, te da smo u kratkom roku dogovorili vikend u Šibeniku uz dvije domaće rock ikone – Urban i Goran Bare, naravno, ima i limitiran broj ulaznica preko fancluba (skrolaj niže!).
___
Vraća se ABBA. Predstavili su novi singl, turneja iako izaziva nostalgiju, ima inovativnu viziju uz koncept ABBAtara.
___
Recenzija tjedna: Lorde “Solar Power”. Album ponekad može biti krajnje razočaravajuć, a opet odličan – kaže Domagoj Jurić uz ocjenu 2.5/5.
___
U intervjuu tjedna Albina kaže “Meni su često govorili, iz dobre namjere, da se spustim na zemlju  – ne zato što sam bila loša u nečemu, već zato što bih uvijek sanjala veliko; sanjala pozornice, pa čak i onu eurovizijsku. Ti snovi su bili moj pokretač – onaj najveći. Naravno, radila sam na sebi, morala proći puno situacija u kojima bi mi se dalo do znanja da nisam najbolja i da nisam uvijek prvi izbor, ali srećom to me nije obeshrabrilo. Dan danas, ja sam svjesna da ima boljih, talentiranijih, uspješnijih, ali ipak nekim ljudima sam upravo ja prvi izbor, ja i moja glazba i moj lik, moja osobnost – zbog takvih i želim dalje stvarati i pjevati.”
___
Dva trenutno najslušanija albuma imaju Kanye West i Drake čiji se “beef” intenzivirao.
___

Nakon tjedne pauze, novi singlovi Ispod pulta su proto tip s horror videom, Eugen Kvartovnik u “Društvu mrtvih pjesnika”, novi singl Grette, novi pop trio Baby Babilon, teenageri Rubrik te Rogi s “Vinjetom”. Preslušaj novitete i odaberi favorita!
Kviz tjedna: Tko je otpjevao ovaj stih iz 90ih?

 aktualno u fanclubu: 

Urban &4 + Goran Bare & Majke, 17.-18.9.2021., Hala Šibenik
20% popusta preko promokoda “muzikahrfanclub” (40 kodova)
– kupi preko Entrio promokoda

Kosheen Live, 24.9.2021., Jarun (pored skate parka), Zagreb 
20% popusta preko promokoda “muzikahrfanclub” (20 kodova)
– kupi preko Entrio promokoda!

Still Corners, 21.10.2021., Boogaloo, Zagreb
20% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
– kupi preko Eventima!

Više o muzika.hr fanclubu. (Ukoliko je unešeni kod odbijen, znači da je kontingent promokodova iskorišten)

Važno je imati nekoga u životu ‘ko te gura da budeš bolji.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja