Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

Po prvi put radimo festival! To se trebalo dogoditi već prošlo ljeto, ali mjere to baš i nisu dopuštale. Spremamo collab REGIUS x MUZIKA festival u Šibeniku. Trajat će tri dana, prvi dan je otvorenje na tvrđavi Sv. Mihovila, a slijede dva dana festivala na plaži Martinske uz program i na plaži i na festivalskim pozornicama. Zasad imena ne otkrivamo, a takve “blind” ulaznice su i u prodaji po cijeni od 80kn (puna cijena će biti 180kn). Prilika za ovakav upad traje do 1.1. i samo je 50 ulaznica. Zgrabi svoju priliku ovdje! 
___
Ikone metala Iron Maiden stižu u Zagreb 22. svibnja 2022, lokacija je Arena. Ovo je jedan od šest novih datuma europskog djela turneje Legacy of the Beast 2022. Više!
___
“Somebody We Used To Know” Gotye je prije 10 godina napravio hit kojeg se još sjećamo. I već tada smo nekako svi znali da je to to od njega. Gdje je i šta radi? I dalje je u muzici, ali ne stvara pod imenom Gotye. Priča!

Spremamo godišnje preglede, pa ide malo manje svega, no dvije stvari ću reći. Naravno da je Maneskin “Zitti E Buoni” najslušanija pjesma Eurovizije, a njihov cover “Beggin'” je 10. najslušanija na Spotifyu. Druga stvar je, kraj godine je uvijek najplodniji za izlaske albuma. Domaći i strani favoriti koji su izašli proteklih mjesec dana.
___
Nove singlove Ispod pulta ovaj tjedan imaju Albina s prvim singlom na hrvatskom, mteen reper Fran FM, Lucija iz Punčki kao ŽIVA, Damjanović Gina, novo ime na sceni Isabelle i hvarski reper Dante Drama. Preslušaj novitete i odaberi favorita!

Aktualni singl tjedna ima novi projekt čuvarkuća i singl “Uvijek umoran“.

Piksel kviz: Domaći božićni albumi, znaš ih sve?

aktualno u fanclubu:

November fest: TBF, Elemental, Neno Belan, Silente, 18-19.2. 2022., Dom sportova, Zagreb  (NOVI DATUM!)
15% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
– kupi preko Eventima!

Still Corners, 18.4.2022., Boogaloo, Zagreb (NOVI DATUM!)
20% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
– kupi preko Eventima!

(Ukoliko je unešeni kod odbijen, znači da je kontingent promokodova iskorišten)

Jel moguće da je već 12. mjesec? 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja