Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

Umjetnom inteligencijom fotograf je postario zvijezde rocka, mahom iz Kluba 27. Napravio je to kao portrete ikona kao što su Kurt Cobain, John Lennon, Jimi Hendrix, Freddie Mercury, Michael Jackson, Janis Joplin i Tupac. Da ne duljim – kako bi danas izgledali da su još živi.

Još je jedna priča kao izvađena iz naftalina. Mariah Carey, koja nas, htjeli mi to ili ne, ionako uskoro očekuje sa svojim Božićem, objavljuje vlastiti ni manje ni više nego grunge album. Mariah tvrdi da je obožavala grunge, ali, iščitavamo, nisu joj dali da ga svira s obzirom na to da to tada nije bilo prikladno jednoj pop zvijezdi. Priča.

A sada zaokret u nešto vrlo aktualno. Protekli tjedan bili smo u Beogradu na dodjeli nagrade Milan Mladenović koja se odvila na dan njegovog rođenja, u organizaciji njegove Zadužbine, i to u službi člana žirija bio je potpisnik ovih redaka, u društvu Ćime iz EKV-a, Matjaža Mančeka iz Kina Šiške, Sonje Lončar i Mile Kekina koji se ipak nije pojavio na samoj dodjeli. Ove je godine nagradu za regionalni talent, odnosno pjesmu, doma odnijela Makedonka Dina Jashari sa svojom pjesmom… “Doma”. Ukratko.

Selekcija aktualnih singlova, i to onih s naših prostora, u formatu Ispod pulta predstavlja zrela Sassja, suradnja Miach ft. Hiljson, Yung Bude koji ima debitantski album, novi singl dua Dolores, splitski Dispruv i Plastic Sunday. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna: “Kino” sastava INSAN uz živopisan video spot koji vrijedi pogledati i samostalno. Spot

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte:

Kruder & Dorfmeister, 1. listopad, Velesajam, Zagreb
20 promokodova (“muzikahrfanclub”) preko Entrio sustava – direktni link

Kovacs, The Cure i Sting u Zagrebu promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

Foto: Fin Costello/Redferns

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja