Bračni par Šafarić svoj prvi samostalni nastup posvetili obitelji i prijateljima

U Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću, obitelj Šafarić  jučer je imala svoj prvi samostalni nastup pod nazivom „Pjesmom kroz život“.

Andreja i Goran ljubav prema glazbi prenose na svoju djecu koja su također nastupila. Kćerka Laura svira violinu, a sin Ervin gitaru i uz to oboje imaju prekrasne boje glasa, koje su dokaz ranog odrastanja uz zvukove nota, dok je najmlađi sin Bruno bodrio roditelje  i braću iz publike.

Prve dvije pjesme koje su izveli: „Ljubav to si ti“ i „Daj mi oči sokolove“ koje su bile su tek početak ugodne večeri, da bi kasnije zapjevali ljubavne pjesme koje izvode na vjenčanjima poput klasika „Stand by me“ , „Hit the „road jack“ , „Princeza“, „Tebe ne bih mijenjao i Volim i postojim.„

Posebne emocije kod publike je probudila pjesma koju su izveli na nedavno održanom festivalu Ljubo Kuntarić u Orehovici „Saki bira para sam“. Kao posebni gosti koncerta nastupila je vokalna skupina Zrinski čiji je voditelj Goran.  Izveli su tri pjesme od kojih je publiku digla na noge pjesma veselog zvuka „Žganica“.

Goran i Andreja publiku su iznenadili za kraj izvedbom još dvije dodatne pjesme „ Ti si moj san“ i „Kad mi dođeš ti“.

Svojim nastupom uljepšali su mnogima večer, a nakon prvog samostalnog koncerta podijelili su s nama svoje emocije:

Ovo je za nas bio poseban dan, jer nismo očekivali toliki odaziv i sama pozitivna energija od strane publike nam je jedno veliko hvala, ostali smo bez riječi. Naša inspiracija za ovaj nastup je bila ljubav koja spaja sve ljude, pobuđuje osjećaje, svaka nota nosi ljubav. Za naš sljedeći nastup se nadamo također jednoj velikoj priči“.

I na kraju, šteta da nije bilo i većeg odziva građana Murskog Središća, jer su to Šafarići svojim koncertom zaslužili.

(Ivana Radiković)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*