COLD SNAP vas vodi u PAKAO

Jeste li ikada bili u paklu? I? Kako je bilo?

Mi smo bili u paklu prošle godine. Nije vruće, hladno je. Tiho je i strah je posvuda. Nakon 13 godina, naši gitaristi i bubnjar i rekli su nam da ne žele više svirati u Cold Snap-u, nikada. Neki od njih prestali su svirati metal glazbu, neki su čak prestali slušati metal glazbu. Rekli su da više ne vjeruju u Cold Snap. I tako smo se, nas dvojica, basist Zoran i vokal Jan, našli u paklu. Pola naših života marljivo smo radili, žrtvovali se i zapostavljali sve oko sebe…. da možemo otići ravno u pakao ( “Straight to Hell” ).

Ako znaš tko si, uvijek možeš pronaći izlaz. Mi znamo tko smo i znamo u što vjerujemo. Pronašli smo nove članove benda, odlične dečke, odlične ljude i u kratkom vremenu smo odsvirali zajedno više od 30 koncerata, napravili 12 novih pjesama za naš 4 studijski album koji izlazi u lipnju 2018.

Novi video Cold Snap-a – STRAIGHT TO HELL– https://www.youtube.com/watch?v=0cv-RC5dH2Y

Straight to Hell je video-podsjetnik da Cold Snap živi i dalje i da je jači nego ikad. Potpisali smo ugovor s velikom izdavačkom kućom Arising Empire / Nuclear Blast iz Njemačke, iako je naša bivša izdavačka kuća objavila ovaj video.

Veliko hvala Hell Energy Drinku na njihovoj podršci, a posebno hvala varaždincima Dori Jovanovskoj i Mariu Štrleku na izradi ovog lyrics videa.

Kupite cijeli album trećeg svjetskog rata putem iTunesa, Amazone ili Google Playa i prenosite ga putem Spotifya, Apple Music, Pandora, Deezer i drugih na http://eclp.se/rww3

Cold Snap
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*