Dan zaljubljenih uz Frajle

Nakon kraćeg odmora, The Frajle, popularni novosadski ženski bend, u veljaču ulaze poprilično radno

‘Valentinovski tjedan’ će tako obilježiti koncertima, a na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače Frajle će nastupiti u Zadru, u dvorani Arsenal.

Prošlo je dvije godine od njihovog posljednjeg koncerta u Arsenalu, a po reakcijama na društvenim mrežama, može se reći da ih zadarska publika s nestrpljenjem očekuje.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravnu večer uz puno dobre glazbe, smijeha i atmosferu, koja se teško može opisati riječima.

Obrade u posebnim interpretacijama, kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost, koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i kojima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih smjerova.

Publika na njihovim koncertima pjeva u glas, bilo da se radi o autorskim pjesmama Frajli poput “Ich Liebe Dich”, “Štiklice” i “Ljubi,ljubi” ili poznatim hitovima kao “Nedostaješ mi ti”, “Tišina”, “Zar je voljeti grijeh” ili “Meni trebaš ti”, koji dovode atmosferu do vrhunca.

STAR MEDIA

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*