Međimurje Press
Glazba

“Di ćeš za Novu?” i Baretov koncert tjedna!

Di ćeš za Novu? Omiljeno pitanje koje nam većini budi stres ima i jedan od odgovora. Veliki dio gradova objavio je s kojim koncertima ulazi u 2023. Nažalost, Zagreb kasni kao i lani, no ima privatnih opcija za Zagreb, ali javne dočeke objavili su Rijeka, Osijek, Split, Dubrovnik, Vukovar, Mali Lošinj. Popis dočeka.

Iako je bio koncertno aktivan tjedan, koncert tjedna dogodio se sinoć u Domu sportova gdje je nastupio Goran Bare s njegovim Majkama. Nekakvo je pravilo, kakvog raspoloženja bude Bare, takva će biti svirka. Bare je bio jako dobro raspoložen. Izvještaj.

Najave kao najdraži sadržaj.

Sviraj Maidene! Nakon što su na proljeće bili u Zagrebu, najavljena je nova turneja Maidena “The Future Past Tour” s kojom ne dolaze opet u Zagreb, ali sljedeće godine dolaze u Ljubljanu što će im biti i prvi datum na novoj turneji na kojoj će u fokusu biti aktualni album “Senjutsu”, ali i “Somewhere in Time” iz 1986. Ulaznice su već gotovo rasprodane. Najava.

Sveprisutni Letovci također se vraćaju u Zagreb, no dobro, od njih se to i očekuje barem jednom godišnje. Ovaj put mjesto događanja je Boogaloo, a predgrupa su zagrebački mračnjaci Phanstasmagoria. Sredili smo i fanclub upad (skrolaj niže).

Šta nam je s albumima i singlovima?

Mile Kekin je pauzirao Hladno pivo i objavio samostalni singl “Mala” uz slikovnicu. Time je najavio i album. Više.

Recenzirali smo četiri albuma ovaj tjedan. Već peti album Gizzarda “Changes” (4/5), The 1975. “Being Funny In A Foreign Language” (4.5/5) i dva domaća – solo projekt Nikol iz NLV koja sada djeluje kao ETHER objavivši “Bitke na makovim poljima” (4.5/5) i Igora Grobenskog “Apocalipstick” (4/5).

Ispod pulta. Šest novih najzanimljivijih singlova proteklog tjedna odabrani su još u ponedjeljak, a do sutra u podne se može odabrati favorit. Ovaj put tu su Tibor iz Silentea koji singlom najavljuje samostalni album, side projekt Irene Žilić Neon Wife, Dvaput & NIKOLINA, post rokeri There., trap suradnja 30Zona ft. Crni Cerak i nova kraljica Balkana Senidah. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna Ispod pulta ima Krešo Bengalka koji s “Posljednjom večerom” kao cypher rap pjesmom s nizom mladih splitskih rap imena najavljuje album “Split Zoo 2”. Pogledaj spot!

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

Let 3 + Phantasmagoria, 25.11.2022., Boogaloo, Zagreb
25 promokodova (“MuzikaHrFanclub”) preko Entria

Senidah, 9.12.2022., Boogaloo, Zagreb
15 promokodova (“MuzikaHrFanclub”) preko Entria

Milky Chance ( Zagreb) promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

NE ZABORAVI POPITI DOVOLJNO VODE!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja