„Ako te pitaju“ najslušanija je pjesma i u travnju

Deezer singl mjeseca

Stihom „triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo“ Petar Grašo nesumnjivo je pogodio ‘žicu’ svoje publike i glazbene struke s obzirom na činjenicu da je već peti mjesec zaredom najslušanija domaća pjesma na digitalnom servisu Deezer, deset tjedana na vrhu nacionalne top-liste HR top 40, dok na YouTubeu broji impresivnih 11 i pol milijuna pregleda.

Drugu najslušaniju pjesmu ima Fil Tilen pod naslovom „Paranoja“ koju je inspirirao takozvani „overthinking“, odnosno sam je priznao kako često pretjerano razmišlja i analizira stvari koje bi se mogle dogoditi te da je ovaj ozbiljan problem pokušao učiniti zabavnim uz ritmove funka. Na trećem mjestu su Nipplepeople i obrada „Frka“ kojom su ponovno proslavili pjesmu Zdenke Kovačiček,  slijedi Vojko V i „Pasta Italiana“, a na petom mjestu je Jelena Rozga s pjesmom „Najbolji dan“.

Najslušanija pjesma inozemnih izdanja je „FRIENDS“ američkog producenta i DJ-a Christophera Comstocka čije je umjetničko ime Marshmello. Drugo mjesto rezervirano je za pjesmu „One kiss“ Calvina Harrisa koju izvodi s pjevačicom Dua Lipa, a treće mjesto drži Dua Lipa sama sa svojim popularnim hitom „IDGAF“. Na četvrtom mjestu ponovno imamo jednog DJ-a, Jaxa Jonesa i pjesmu „Breathe“, dok je na petom The Weeknd i „Call out my name“.

Top-lista Deezer singl mjeseca predstavlja jedan novi glas publike u Hrvatskoj, a imajući u vidu da se radijska emitiranja i pjesme koje ljubitelji glazbe slušaju putem online kanala ponekad razlikuju, na ovaj način su Hrvatska diskografska udruga i Deezer željeli dati jednu novu širinu top-listama i mogućnost da pjesme, koje možda ne dobiju svoje mjesto na drugim listama, postanu Deezer singl mjeseca.

Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste se naravno mogu poslušati i na Deezeru:

http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-domace-042018/
http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-strano-042018/

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*