Album posvećen Arsenu Dediću ponovno na broju 1 liste prodaje

Tjedna top lista prodaje prema prošlotjednim je podacima na prvo mjesto ponovno dovela Zorana Predina i album Zoran pjeva Arsena, snimljenog u suradnji s Damir Kukuruzović Django Groupom.

Na izdanju se nalazi 12 Arsenovih pjesama otpjevanih u studiju Croatia Recordsa, a povodom proslavljenih 40 godina rada Zorana Predina. Arsen Dedić i Zoran Predin bili su dugogodišnji prijatelji, a ovom je prilikom Zoran odlučio Arsenove pjesme snimiti u gypsy swing aranžmanima i to ponajveće hitove Arsenovog opusa, poput pjesama Kuća pored moraModerato CantabilePamtim samo sretne dane, kao i ostalih, nešto manje poznatih.

Drugo mjesto zauzimaju Bajaga & Instruktori s albumom U Puli lom, dok ih na trećem mjestu slijedi Tihomir Pop Asanović sa svojim novim izdanjem Povratak prvoj ljubavi. Četvrto mjesto zauzima album Nocturno grupe Crvena jabuka, izdanje koji broji već 19 tjedana u nizu među najprodavanijima. Peto mjesto zauzeo je Električni orgazam s kompilacijom Original Album Collection.

Na stranoj listi prodaje, prve su dvije pozicije nepromijenjene. Broj 1 čuva Van Morrison s albumom The Healing Game, izdanje koje u Hrvatskoj zastupa Menart. Na drugoj se poziciji nalazi Željko Joksimović sa svojim istoimenim albumom, dok je treće mjesto zauzela soundtrack kompilacija Lady Gage i Bradleya Coopera – A Star Is Born.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_14. tjedan
Top lista prodaje_strana_14. tjedan

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*