Album Radojke Šverko skočio gotovo do samog vrha najprodavanijih albuma

Prošlotjednu listu prodaje označilo je ime poznate hrvatske pjevačke dive. Ona je Radojka Šverko, poznata u Hrvatskoj i inozemstvu, dobitnica brojnih nagrada i priznanja u svome glazbenom radu do danas. Njezin album As Time Goes By: Live At Jazz.hr u izdanju Croatia Recordsa na najnovijoj je listi prodaje skočio na drugo mjesto najprodavanijih.

Riječ je o dvostrukom live albumu koji predstavlja koncert održan i sniman 2. svibnja 2018. u Dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u sklopu festivala Jazz.hr. Intimna jazz varijanta brojnih hitova američke glazbe, uz iznimku njezinog velikog hita Kud plovi ovaj brod, osvojila je slušatelje što je vidljivo i u fizičkoj prodaji abuma.

Na prvome je mjestu Oliver Dragojević i album A L’olympia koji izdaje Aquarius Records. Gotovo 4 mjeseca Oliverovi hitovi ne silaze s vrha top liste prodaje, pa tako niti ovaj album iz koncertne dvorane u Parizu. Na trećem je mjestu Amira Medunjanin s izdanjem Croatia Recordsa Ascending.

Stranu listu prodaje označio je album Simulation Theory glazbenog sastava Musekoji u Hrvatskoj zastupa Dancing Bear. Na drugome ih mjestu slijedi i dalje popularan album A Star Is Born (Bradley Cooper, Lady Gaga)soundtrackkompilacija koju u našim dućanima predstavlja Universal Music Hrvatska. Treće je mjesto pripalo Bobu Dylanu i njegovom albumu More Blood, More Tracks, Bootleg Series Vol.14 koji zastupa Menart.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Više informacija o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima na top listi prodaje pronađite na linkovima:

Top lista prodaje_domaća_46. tjedan
Top lista prodaje_strana_46. tjedan

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*