medjimurjepress@gmail.com

Aleksandra Radović na top listi prodaje

Novi album pop pjevačice Aleksandre Radović, koji je izašao pod krovom diskografske kuće Croatie Recordsa, ostvario je zapažen ulaz na top listu prodaje i pozicionirao se na osmo mjesto prodaje.

Album Predvorje života donosi devet pjesama, od čega su “Ljubavi moja”, “Ne volim te” i “Gde ćeš ovu noć” singli koji su prethodno izdani i poznati domaćoj publici. Od ostalih pjesama, na albumu su se pronašle i “Ne, hvala”, “Pazl”, “Živim bol”, “Poljubi me”, kao i naslovna pjesma “Predvorje života”.

Aleksandra je ovim povodom poručila: “Raduje me vijest da je izlazak mog novog album izazvao takav interes i tako lijepe reakcije. Još nije bilo prilike da se sretnem s publikom u Hrvatskoj, pa se nadam da su nove pjesme i koncertna turneja koja nam predstoji idealan povod za naš prvi susret. Hvala vam na ljubavi i podršci.”

Dino Merlin na ovoj je tjednoj ljestvici svojim live albumom Arena Pula došao na sam vrh prodaje domaćih albuma te je album Mije Dimšić, Sretan puttako dospio na drugo mjesto. Na trećoj se poziciji i ovoga tjedna zadržao Domenicin Ćiribu ćiriba. Sva tri albuma izdaje Croatia Records.

Kad je riječ o stranim izdanjima, Billie Eilish zadržala se na prvom mjestu prodaje uz album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Slijedi je novitet na listi prodaje, Father Of All… poznatog Green Dayja, a na trećem je mjestu Harry Styles i njegov Fine Line.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_7.tjedan
Top lista prodaje_strana_7.tjedan

Fotografija: Facebook

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*