Amira Medunjanin zauzela prve pozicije liste prodaje

U kolovozu prošle godine Amira Medunjanin održala je poseban koncert u pulskoj Areni, a isti je ove godine u travnju dobio svoje Blu-ray i dvostruko CD ruho u izdanju Croatia Recordsa. Album Live at Arena ušao je direktno na prvo mjesto tjedne liste prodaje i tako pozicionirao, kako je još nazivaju, kraljicu sevdaha ponovno među najprodavanije u Hrvatskoj.

Riječ je o izdanju čiju produkciju potpisuju Ante Gelo, Bojan Zulfikarpašić i Goran Martinović. Na istome se nalaze pjesme izvedene te večeri poput: EminaTiho noći, moje zlata spavaOj, ti momče OhrigjančeMoj dilbereGde si dušogde si ranoU đul bašti i druge. Bio je to koncert pod otvorenim pulskim nebom izveden uz Amirin ansambl koji čine njezini suradnici – Ante Gelo i Boško Jović na gitarama, Bojan Zulfikarpašić na klaviru i Zvonimir Šestak na kontrabasu. Uz njih, kao gosti su se pojavili Ismail Lumanovski na klarinetu i Nikola Stajić na gitari.

Drugo mjesto zauzima još jedno njezino izdanje – album Ascending, također s potpisom Croatia Recordsa, a koji je u više navrata čuvao prve pozicije na tjednim listama prodaje. Objavom spomenutog albuma, Amira je obilježila 15 godina karijere i posvećenosti tradicionalnome sevdahu.

Treću poziciju na listi zaslužili su Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group s aktualnim izdanjem Zoran pjeva Arsena, koji već 9 tjedana boravi među najprodavanijima.

Na stranoj se listi prodaje Željko Joksimović vratio na broj 1 s istoimenim albumom, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa diskografska kuća Hit Records. Slijedi ga grupa Queen s izdanjem The Platinum Collection, dok se na trećemu mjestu nalazi soundtrack kompilacija u izvedbi Lady Gage i Bradleya Coopera – A Star Is Born.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_16. tjedan
Top lista prodaje_strana_16. tjedan

Fotografija: Danilo Memedović

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*