Bebek i Gospodari noći prvi se okitili titulom ‘HDU zabavni hit mjeseca’

Veljača nam je donijela četiri nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, a u potrazi za najuspješnijom pjesmom zabavnog žanra u proteklom mjesecu zbrojili smo rezultate pojedinačnih top listi i dobili zanimljiv rezultat. Iako njegove pjesme šetaju iz žanra uz žanr te ovisno od pjesme do pjesme mogu pronaći svoje mjesto na top listama raznih žanrova, Željko Bebek ovoga je puta, s pjesmom ‘Gospodari noći’, koju izvodi s istoimenim tamburaškim sastavom, imao najuspješniju pjesmu top liste HR top 40 u zabavnoj kategoriji.

„Sretan sam što je i ova moja pjesma tako dobro prihvaćena i od publike i od radijskih urednika, što sam naravno i priželjkivao. Veliki pozdrav svima od srca, u moje ime i u ime autorskog dvojca Branimir Mihaljević i Neno Ninčević“, kazao je Bebek na ovu vijest.

Bebek je trenutno na regionalnoj turneji, a nakon što je oduševio publiku u zagrebačkom Domu Sportova vjerujemo da će se ista priča ponoviti sutra u osječkom Gradskom vrtu te 24. ožujka na splitskim Gripama. 21. travnja najavljen je koncert u beogradskom Sava centru, a nešto kasnije ove godine, 21. rujna, i na Križankama u Ljubljani.

„Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka svoje karijere, ali uključujući i moju solo karijeru. Album ‘Ono nešto naše’ izašao je prošle godine, a ekskluzivno sa Zagrebom, Osijekom i Splitom počinjemo promovirati i pjevati sve nove pjesme! Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije!” komentirao je Bebek svoju turneju i tako najavio što publika može očekivati na njegovim koncertima.

Mi dalje pomno pratimo rezultate za ožujak te nestrpljivo čekamo saznati koja će nam to zabavna pjesma biti najuspješnija u tekućem mjesecu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*