Čak šest novih ulaza zabilježeno na top listi prodaje

Najnovija lista prodaje otkrila je čak šest izdanja koja su se po prvi put upisala među najprodavanije. Prema tjednim podacima s prodajnih mjesta diljem Hrvatske, najprodavaniji je ipak album Original Album Collection u izvedbi Marka Perkovića Thompsona te izdanju Croatia Recordsa. Odmah na drugome mjestu nalazi se prvo u nizu novih izdanja na listi, a riječ je kompilaciji CMC Festival Vodice 2019.

Spomenuti album predstavlja dvostruko CD izdanje raznih izvođača među kojima su Mia Dimšić, Domenica, Željko Bebek, Colonia, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Opća opasnost i brojni drugi – njih više od 50. Svi ovi izvođači sudjelovat će na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama koji se održava 7. i 8. lipnja.

Na top listu prodaje ušli su i Željko Bebek s albumom Live te indie rock bend Orveli njihov drugi studijski album DIV. Novost na listi predstavljaju i Karolina Gočeva s izdanjem pod nazivom Izvor, zatim Produkcija Z s albumom Šumska priča, a tu su i Vlada, Gile, Piko & Švaba s remasteriranim kultnim izdanjem naziva Lutka koja kaže ne.

Na stranoj listi prodaje također se nalazi obilje novih albumskih izdanja. Već na broju 1 nalazi se album grupe The National pod nazivom I Am Easy To Find, a slijede je J.J. Cale s albumom Stay Around na drugom te album AM Arctic Monkeysa na trećemu mjestu.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_20. tjedan
Top lista prodaje_strana_20. tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*