medjimurjepress@gmail.com

Davorin i Bogovići na top listi domaće prodaje

Na top ljestvici domaćih albuma pronašao se i album Greatest Hits u izvedbi skupine domišljatog naziva: Davorin i Bogovići.

Davorin Bogović domaćoj se publici predstavio svojim djelovanjem u grupi Prljavo kazalište, međutim, njegova glazbena karijera nije stala nakon toga.

Štoviše, Davorin i Bogovići još su 1998. izdali album Sretno dijete, a 2014. izašao je i drugi album pod imenom Mijene.

Album Greatest Hitsbaš kao što mu i samo ime govori, donosi najveće uspješnice ovog rock sastava čija su trenutačna okosnica Davorin Bogović i Boris Hrepić Hrepa.

Na albumu tako možete poslušati čak 18 pjesama, a kao najpoznatije mogu se izdvojiti Najdraža pjesmica, Sretno dijete, Lovi me, Izgubio sam dragu ženu, Kud god prođeš ti i Ljubav kao ljubav, Je T’aime (Moja voljena – Moi non plus), Pamet, Ne volim.

Album izdaje Croatia Records.

Kad je riječ o prva tri mjesta prodaje domaćih izdanja, ovoga je puta na vrhu album 50 originalnih pjesama za djecuSretan put Mije Dimšić ponovno se našao na drugom mjestu, a slijedi ju Dino Merlin s albumom Arena Pula.  Sva tri albuma donosi Croatia Records.

Na stranoj se listi prodaje na broju jedan ponovo našao Harry Styles i Fine LineThanks For The Dance legendarnog Leonarda Cohena zauzeo je drugo mjesto prodaje, a na broju tri nalazi se novi ulaz grupe The Tangent albumom Down and Out in Paris and London. Sva tri albuma potpisuje Menart.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_12.tjedan
Top lista prodaje_strana_12.tjedan

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*