Deezer singl mjeseca još jednom pripao Petru Graši

Miljenik domaće publike i jedan od najuspješnijih izvođača na našim područjima, Petar Grašo, svojim je posljednjim hitom Voli me ostvario izniman uspjeh na domaćoj glazbenoj sceni. Pjesma u izdanju Tonike bila je najemitiranija na domaćim radijskim postajama u prvoj polovici godine, a u srpnju prikupila najveći broj tzv. streamanja na Deezeru te tako zaradila status Deezer singla mjeseca.

Podsjećamo, nakon iznimno popularnog hita Ako te pitaju, za koji je Hrvatska diskografska udruga dodijelila čak tri priznanja Petru Graši (za pjesmu godine 2018., za muškog izvođača godine te Deezer singl godine), pjesma Voli menastavila je jednako uspješan niz njegovih glazbenih uradaka. Od samog predstavljanja u RTL-ovoj seriji Pogrešan čovjek gdje su se slušatelji upoznali s pjesmom po prvi put, zatim službenog izlaska singla, oduševljenje brojnih Grašinih obožavatelja ne jenjava sve do danas.

Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, dok iza glazbe i aranžmana stoji Tonči Huljić. U aranžmanu su sudjelovali i sam Petar Grašo te Leo Škaro, a pjesma je dobila i svoj videospot za koji je zaslužan redatelj Vojan Koceić.

Na domaćoj Deezer listi iz srpnja, drugo mjesto zauzeo je singl Otrova u čaj u izvedbi HIGH5 & Rinome te izdanju Red Recordsa. Na broju 3 nalazi se pjesma Nema te svit, novi singl mlade Domenice i još jedno izdanje Tonike koje se našlo u top 3 domaćih hitova na Deezeru.

Listu inozemnih singlova na Deezeru bez sumnje je označio aktualni singl Senoritau izvedbi Shawn Mendesa i Camile Cabello, pjesma koja je ovog ljeta zarazila i radijske postaje. Na drugome mjestu smjestili su se Ed Sheeran & Justin Bieber s pjesmom I Don’t Care, dok se na broju 3 nalazi singl Old Town Road koji izvode Lil Nas X i Billy Ray Cyrus.

Hrvatska diskografska udruga i Deezer svakog mjeseca donose aktualni Deezer singl mjeseca – glazbeni poredak prema izboru slušatelja glazbe. Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste su dostupne i na Deezeru. Poredak najslušanijih Deezer pjesama u travnju dostupan je na poveznicama:

Deezer singl mjeseca_domaća lista

Deezer singl mjeseca_strana lista

Poslušajte na  

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*