Deezer singl mjeseca u rukama Vojka V

Vojko V, popularni domaći izvođač koji je ove godine nagrađen Porinom u čak tri kategorije (album godine, najbolji album klupske glazbe i najbolji video broj), poznat je po svom glazbenom radu u grupama Dječaci i Kiša metaka. Ovaj splitski reper, od izlaska prvog solo albuma pod nazivom Vojko u izdanju Croatia Recordsa, niže uspjehe svojim aktualnim singlovima i bilježi iznimnu popularnost među slušateljima.

Omiljen i na streaming servisu Deezer, Vojko V često je zauzimao visoke pozicije na listama aktualne domaće glazbe, a u travnju je ponovno zasjeo na prvo mjesto i to sa singlom Ne možeDeezer singl mjeseca travnja našao se tako u rukama ovog repera i producenta koji je prikupio najveći broj tzv. streamova te još jednom, nakon ostalih uspješnica s novog albuma Vojko, dokazao da njegova popularnost ne jenjava.

Pjesmi je pridružen i spot čiji koncept i režiju potpisuje Rino Barbir, a koji je u konačnici i nagrađen Porinom. Uz singl Ne može na prvome mjestu, na listi su se našla još tri njegova singla – Kako to, na visokom trećem mjestu, zatim pjesme Pasta italiana te Zovi čovika.

I dok se Vojko pozicionirao na brojevima 1 i 3, drugo mjesto na listi zauzima singl Otrova u čaj koji izvode HIGH5 & Rinoma. Na četvrtom i petom mjestu nalazi se Petar Grašo i to s hitovima Ako te pitaju (broj 4) i Voli me (broj 5).

Na stranoj Deezer listi za travanj, Billie Eilish uvjerljivo je zauzela prvo mjesto sa svojim svjetski popularnim singlom Bad Guy. Drugo mjesto zauzima pjesma Old Town Road koju izvodi Lil Nas X, dok se na broju 3 nalazi Ava Max sa singlom Sweet But Psycho.

Hrvatska diskografska udruga i Deezer svakog mjeseca donose aktualni Deezer singl mjeseca – glazbeni poredak prema izboru slušatelja glazbe. Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste su dostupne i na Deezeru. Poredak najslušanijih Deezer pjesama u travnju dostupan je na poveznicama:

Deezer singl mjeseca_domaća lista

Deezer singl mjeseca_strana lista

Poslušajte na  

HDU
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*