Deezer singl mjeseca

Vojko V dominira s devet pjesama na listi

Punih pola godine, pa tako i u svibnju, pjesma „Ako te pitaju“ Petra Graše drži titulu Deezer singl mjeseca, na nacionalnoj top-listi HR top 40 prisutna je 24 tjedna od čega je 10 bila na samome vrhu, a na YouTubeu popela se do 13 milijuna pregleda.

Apsolutni hit na Deezeru je Vojko V koji drži sveukupno čak devet pjesama na listi, od čega su četiri među prvih pet! Pjesma „Ne može“ nalazi se na drugom mjestu, na trećem je „Zovi čovika“, zatim „Pasta Italiana“, a peta je „Ceca u Parizu“. Sve su to pjesme s Vojkovog prvog samostalnog albuma nazvanog jednostavno „Vojko“ u kojemu se posvetio eksperimentiranju sa širokim spektrom ritmova i tema. Ostvario je i brojne suradnje među kojima možemo čuti KrešuVuka OrebaAntonia MakinjuWikluha Skyja i Tončija Huljića. Na listi najslušanijih na Deezeru našle su se i pjesme „Kako to“, „Rođendan“, „Cilit Beng“, „Hip Hop“ i „Popaj“ što je gotovo cijeli Vojkov album koji broji 13 pjesama, a planira izdati i ostatak trilogije albuma naziva „Dvojko“ i „Trojko“.

Najslušaniji strani singlovi na servisu su Calvin Harris & Dua Lipa „One kiss“, druga je „No Tears Left To Cry“ Ariane Grande, a treća „Mad Love“ Seana Paula.

Top-lista Deezer singl mjeseca predstavlja jedan novi glas publike u Hrvatskoj, a imajući u vidu da se radijska emitiranja i pjesme koje ljubitelji glazbe slušaju putem online kanala ponekad razlikuju, na ovaj način su Hrvatska diskografska udruga i Deezer željeli dati jednu novu širinu top-listama i mogućnost da pjesme, koje možda ne dobiju svoje mjesto na drugim listama, postanu Deezer singl mjeseca.

Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste se naravno mogu poslušati i na Deezeru:

http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-domace-052018/
http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-strano-052018/

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*