medjimurjepress@gmail.com

“For Him and Her” Amire Medunjanin na drugom mjestu top liste prodaje

Novi album world music ikone Amire Medunjanin ostvario je zapažen ulaz na top listu prodaje i to na visoko, drugo mjesto!

Ovo je deveti Amirin album, a karakterizira ga prepoznatljiv zvuk kojim dominira sirov, snažan, ali i osjećajan vokal ove pjevačice.

Iza naziva albuma For Him and Her nalazi se 12 interpretacija Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, a to su: Svirajte mi tiho, tiše, Ja nemam prava nikoga da volim, Čekaj me,  Šta će mi život, Što je tužna tako ova noć, Rane moje, Kad se voli, što se rastaje, Srećo moja, Danka, Dva smo sveta različita, Što te večeras nema, Umoran sam od života.

For Him and Her izdaje Croatia Records. 

Na samom vrhu tjedne domaće ljestvice prodaje ponovno se našlo reizdanje albuma Angel’s Breath istoimene kultne skupine, a na trećem je mjestu Antologija Miše Kovača.  Oba ova albuma donosi Croatia Records.

Kad je riječ o poretku prodaje stranih albuma, ovoga tjedna na vrhu ljestvice našao se novi album Boba DylanaRough and Rowdy Ways koji na naše tržište donosi Menart.  Album Neila YoungaHomegrown, još jednom se našao na drugom mjestu liste, a na trećem je mjestu uspješnica  Dua Lipe, Future Nostalgia. Oba ova albuma na naše tržište donosi Dancing Bear.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_26.tjedan
Top lista prodaje_strana_26.tjedan

Fotografija: webshop Croatia Recordsa

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*