Franka tjednima u TOP 3 najemitiranijih domaćih izvođača

Radijski eter i dalje je ispunjen ljetnim hitovima, rasplesan i osvježen aktualnom domaćom glazbom. Prema prošlotjednim podacima, na listi HR Top 40 ponovno su se na broju 1 pozicionirali Mia Dimšić i Marko Tolja s pjesmom Sva blaga ovog svijeta u izdanju Croatia Recordsa. Na drugome ih mjestu slijedi još jedna talentirana izvođačica domaće glazbene scene.

Singl Ljubav, ništa više s potpisom Karpo Medije i Croatia Recordsa pripada Franki, a na listi se već osam tjedana zaredom nalazi u TOP 3 najemitiranijih pjesama. Ovaj ljetni hit predstavljen je javnosti krajem lipnja, i to uz popratni videospot snimljen u njezinom rodnom Labinu. Iznimno pozitivna i vedra, pjesma Ljubav, ništa više pravi je izbor radijskih urednika za vruće ljetne dane. Glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, dok je za tekst zaslužan Neno Ninčević.

Imati pjesmu koju ljudi vole, koja je tjednima na listi najslušanije glazbe u Hrvatskoj, imati publiku koja na koncertima tu pjesmu pjeva sa mnom od početka do kraja, to je neopisiva sreća! To je sve o čemu sam sanjala i razlog zbog kojeg se bavim ovim poslom! Hvala svim radijskim urednicima koji puštaju pjesmu i svakome tko je pojačao “Ljubav, ništa više” ovoga ljeta. Hvala na vjetru u leđa i podršci“, izjavila je ovom prilikom Franka.

Listu HR Top 40 obogatila su i dva nova singla. Najviši ulaz ostvarila je Vanna s pjesmom Kad smo se voljeli u izdanju Croatia Recordsa. Riječ je o energičnom singlu za koji je sama napisala tekst i glazbu, a nalazi se na njezinom najnovijem albumu. Listi se također pridružila još jedna velika diva i cijenjena izvođačica naših područja, Doris Dragović. Njezin singl Brod za nabolje nakon pauze od četiri godine predstavljen je na oduševljenje brojne publike, ali i radijskih urednika. Uoči velikog nadolazećeg koncerta u Areni Zagreb, balada je izašla pod okriljem Tonike, a dobila je i svoj pripadajući videospot.

Mia Dimšić i Marko Tolja predvode regionalne liste s pjesmom Sva blaga ovog svijeta koja je najemitiranija u Središnjoj Hrvatskoj te Slavoniji. Franka i njezin singl Ljubav, ništa više omiljeni su u Istri i Primorju, dok je u Dalmaciji najviše emitirana grupa Vatra te njihova pjesma Poruke u boci. U regiji Zagorja prvi izbor radijskih urednika predstavljaju Mate Bulić i Tarapana band s pjesmom Ja sam na te ponosan, dok je u Gradu Zagrebu najemitiranija Nina Badrić i njezin singl Volim te, volim.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*