Goran Bare & Majke skočili sa svojim ‘Nuspojavama’ na tjednoj listi prodaje

Nakon zanimljivog koncerta u prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu, Goran Bare & Majke dokazali su da je njihov novi album Nuspojave rezervirao srca publike. Vjerni posjetitelji koncertne promocije albuma, osim glasnom pratnjom novih pjesama, ali i starih hitova, odlučili su zadržati jedan primjerak njihovog najnovijeg izdanja. Tako su Nuspojave iz diskografske kuće Croatia Records, nakon preko trideset tjedana na top listi prodaje, još jednom skočile u ukupnom poretku i pozicionirale se na trećemu mjestu najprodavanijih albuma.

Album je izašao nakon gotovo sedam godina od njihova posljednjeg izdanja, a na istome se nalazi sedam blues rock pjesama prepoznatljivih za Gorana Bare i njegove Majke.

Prvo i drugo mjesto liste i dalje pripada istim izvođačima s prethodno objavljenog poretka. Broj 1 i dalje drži bend The Strange sa svojim najnovijim albumom Echo Chamber u izdanju Dancing Beara, dok je na drugome mjestu još uvijek mlada Mia Dimšić i njezin album Život nije siv koji izdaje Croatia Records.

Stranu listu prodaje obilježili su već poznati 2Cellos čiji se album Let There Be Cello pod zastupništvom Menarta popeo na sam vrh ljestvice. Slijedi ga prethodni nositelj prvog mjesta, album Trench koji izvode Twenty One Pilots, a u Hrvatskoj ga zastupa Dancing Bear. Na trećemu je mjestu još jedan album pod istim zastupništvom, a riječ je o izdanju Unzipped grupe Whitesnake.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Više informacija o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima na top listi prodaje pronađite na linkovima:

Top lista prodaje_domaća_44. tjedan
Top lista prodaje_strana_44. tjedan

(HDU)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*