Grašin ‘Ako te pitaju’ i dalje Deezer singl mjeseca

Puna četiri mjeseca  pjesma „Ako te pitaju“ Petra Graše najslušanija je domaća pjesma na digitalnom glazbenom servisu Deezer.  Tekst i glazbu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić dok je spot režirao Vojan Koceić, a pjesma je tjednima bila i na vrhu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40.

Druga najslušanija pjesma je „Pasta Italiana“ Vojka V koju izvodi s Krešom Bengalkom i Tončijem Huljićem, a nesvakidašnja suradnja bliži se i milijunu pregleda na Youtubeu. Na trećem mjestu nalazi se Franka sa singlom „S tobom“, dok su na četvrtom Nipplepeople i „Frka“.  Peto mjesto zatvara još jedna uspješna suradnja, duet Ako voliš ovu ženu“ Željka Bebeka i Olivera Dragojevića.

Na prvom mjestu inozemnih izdanja nalazi se Marshmello s pjesmom „FRIENDS“, a na drugom Drake s pjesmom „God’s plan“, poznatom po tome što je budžet od milijun dolara za snimanje videospota Drake podijelio ljudima kojima je taj novac bio potreban.  Na trećem mjestu nalazi se sve popularnija Dua Lipa i „IDGAF“, četvrti je Post Malone i „Psycho“ dok je na petom mjestu Rudimental i „These days“.

Top-lista Deezer singl mjeseca predstavlja jedan novi glas publike u Hrvatskoj, a imajući u vidu da se radijska emitiranja i pjesme koje ljubitelji glazbe slušaju putem online kanala ponekad razlikuju, na ovaj način su Hrvatska diskografska udruga i Deezer željeli dati jednu novu širinu top-listama i mogućnost da pjesme, koje možda ne dobiju svoje mjesto na drugim listama, postanu Deezer singl mjeseca.

Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr, centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste se naravno mogu poslušati i na Deezeru:

http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-domace-032018/

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*