Međimurje Press
Diskografija

HR Top 40

Belanove ‘Zvijezde’ imaju najveći skok, Sebastian Popović osvaja novi najviši ulaz

Na prošlotjednoj se HR Top 40 listi radijskog emitiranja pjesma Zvijezde Nene Belana popela s 35. mjesta na 16. te time osvojila titulu najvećeg skoka na listi.

Tom prigodom Neno je komentirao: “Zvijezde su na putu prema zvijezdama… 🙂 Vidim da se pjesma jako dopala publici, a očito i urednicima, a s obzirom da sam mišljenja da mi je ovo jedna od najboljih pjesama u karijeri, vesele me ove vijesti.”.

Glazba, tekst i aranžman pjesme autorska su djela Nene Belana i Josipa Radića, a atraktivan videospot producirao je deciBel StudioZvijezde nam donosi Dallas Records.

Untitled design (82)
Neno Belan, Zvijezde, Dallas Records

Sebastian Popović je s pjesmom Priznat ću ostvario novi najviši ulaz na listi. Pjesma je na 23. mjestu, a donose nam je Menart i Beton Music.

Glazbu za Priznat ću napisala je Natalia Dusso, dok su za tekst zaslužni Sebastian Popović i Marko Matijević Sekul, koji je također radio na produkciji i aranžmanu pjesme.

“Veseli me što su zadnja tri singla pokazatelj pravog puta prema publici i radijskom eteru. Hvala svim urednicama i slušateljima koji prepoznaju moju ljubav prema glazbi i daju mi vjetar u leđa. U budućnosti možete očekivati puno lijepih pjesama.”, veselo nam je rekao Sebastian.

Untitled design (85)
Sebastian Popović, Priznat ću, Menart / Beton Music 

Na prvom se mjestu liste već šesti tjedan za redom nalazi pjesma Ja još uvijek imam istu želju koji izvodi Nina Badrić (Aquarius Records). Drugo mjesto liste pripalo je pjesmi Zaplesala je s ljetom izvođača Matije Cveka i Marka Kutlića (Croatia Records/Menart). Treće mjesto osvaja Boris Novković i pjesma Ljeto je (Croatia Records).

Zsa Zsa & Hiljson Mandela najizdržljiviji su na HR Top 40 listi već 52 tjedana s pjesmom Ova ljubav koja je na 31. mjestu (Rubikon Sound Factory).

Untitled design (83)

Zsa Zsa & Hiljson Mandela, Ova ljubav, Rubikon Sound Factory

Što se tiče regionalne slušanosti, sve je hrvatske regije osvojila Nina Badrić s hitom Ja još uvijek imam istu želju.

Untitled design (81)

Regionalna lista, Top.hr

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130. Podaci s ovotjedne liste odnose se na tjedan od 5. srpnja do 11. srpnja 2021., od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

  spotify 

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja