HR Top 40: Direktni ulaz Petra Graše na broj 1

Nakon iznimno popularnog hita Ako te pitaju, za koji je Hrvatska diskografska udruga dodijelila čak tri priznanja Petru Graši (za pjesmu godine 2018., za muškog izvođača godine te Deezer singl godine), radijski eter najavljuje još jednu njegovu uspješnicu. Prema najnovijem poretku HR Top 40Petar Grašo s pjesmom Voli me u izdanju Tonike ušao je direktno na prvo mjesto liste radijskog emitiranja.

Iako su se slušatelji već upoznali s pjesmom u RTL-ovoj seriji Pogrešan čovjek, službeni je singl izašao nedavno, i to na oduševljenje brojnih Grašinih obožavatelja.

„Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da ljudi uz nju dobro osjećaju”, izjavio je Petar Grašo nakon objave singla.

Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, dok iza glazbe i aranžmana stoji Tonči Huljić. U aranžmanu su sudjelovali i sam Petar Grašo te Leo Škaro, a pjesma je dobila i svoj videospot za koji je zaslužan redatelj Vojan Koceić.

Pri samome je vrhu ostala još jednom Mia Dimšić s pjesmom Ovaj grad u izdanju Croatia Recordsa na drugome mjestu. Slijede je Marko Kutlić i Nela, dvojac koji se popeo na treće mjesto svojim zaraznim hitom U zagrljaju spašenikoji izdaju Hit Records i Croatia Records.

Najveći skok ostvario je Leteći odred s pjesmom Hrabro srce, a listi su se, uz Petra Grašu, pridružila još tri nova singla. Riječ je o pjesmi Nema signala Parnog valjka, zatim Ljetnom danu grupe Colonia te singlu Blago nama koji izvode Mejaši.
Na regionalnim listama, Petar Grašo zauzeo je prvo mjesto u Dalmaciji, Istri i Primorju, Slavoniji te Zagorju. Tony Cetinski i njegov singl Čekam te najslušaniji su u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*