medjimurjepress@gmail.com

HR Top 40: Hladno pivo na prvom mjestu, Mateo Pilat ima najveći skok

Virtualno druženje svima nam je postalo „novo normalno“. Tako i dečkima iz Hladnog piva koji su udružili snage sa svojim Online friendsima i napravili novi hit. Pjesma Ovo će proći prošli je tjedan stigla na listu i već je ovog tjedna zasjela na prvo mjesto HR Top 40.

Hladnom pivu i Online friendsima, s hitom u izdanju Menarta, na listi se približila jedna naizgled ljubavna pjesma koja stiže iz Aquarius Recordsa. Pjesma Do tebe djelo je mladog istarskog pjevača Matea Pilata koja na prvu zvuči kao još jedna ljubavna, ali je zapravo jednako primjerena teškim vremenima kao i Ovo će proći. Mateo je povodom njezine objave, svoju snažnu emocionalnu pjesmu opisivao riječima „svjetlo na kraju tunela“. Pjesma govori o pobjedi i izlasku iz teškim vremena. Radijski urednici su prepoznali tu poruku i odlučili da su riječi ove pjesme upravo ono što trebamo čuti u radijskom eteru. Zato je Mateova pjesma ostvarila ovotjedni najveći skok na listi HR Top 40. Povodom vijesti o uspjehu pjesme, skromni Mateo zahvalio se svima koji su pomogli da pjesma pronađe svoj put do srca publike.

Veselim se svakom uspjehu kad je u pitanju glazba koju izvodim i živim. Moje autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek još su jednom izvukle iz mene silne emocije koje ova pjesma nosi. Sretan sam što je pjesma ostvarila najveći skok i iznimno mi je drago da je pronašla put do mnogih srca, a ne samo mog. Hvala i curama iz agencije Hamar Media koje od početka vjeruju u mene što mi je dodatni vjetar u leđa. Isto tako hvala i mojoj izdavačkoj kući Aquarius Records. Uživajte u pjesmi i ostanite doma!“, izjavio je Mateo Pilat.

Na drugom mjestu liste je grupa Vatra sa singlom Sva naša ljeta kojeg izdaje Dallas Records. Njihova nostalgična pjesma je među top tri najemitiranije od početka proljeća, zajedno s Da biram, senzualnom pjesmom Nine Badrić, koja ovog tjedna zauzima treće mjesto liste, a stiže iz Aquarius Recordsa.

Na regionalnim listama vlada Hladno pivo. Njihova pjesma Ovo će proći u izdanju Menarta, najviše se emitirala u gotovo svim regijama. Ovo će proći odjekivalo je eterom Dalmacije, Grada Zagreba, Središnje Hrvatske, Zagorske regije, te Istre i primorja. Jedino je Slavonija najviše slušala hit u izdanju Dallas Recordsa pod nazivom Sva naša ljeta, a izvodi ga grupa Vatra.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*