HR Top 40: Igor Delač još jednom prvi, Mia Dimšić ima najviši ulaz

HDU top lista

HR Top 40: Igor Delač još jednom prvi, Mia Dimšić ima najviši ulaz

Prošlotjedni HR Top 40 još jednom je na prvome mjestu ugostio Igora Delača i Ivana Zečića (ZETZ) te njihov singl U ritmu ljubavi. Ova funky pjesma u izdanju Croatia Recordsa u tjednu ranije ostvarila je poseban uspjeh kao najviši ulaz na prvo mjesto, a ondje se zadržala i na novoj listi.

U radijskom je eteru provela mnogo vremena i Mia Dimšić, i to s novim singlom Cesta do sna. Još jedna pjesma koja će se predstaviti na CMC Festivalu u Vodicama te u izdanju Croatia Recordsa ostvarila je najviši ulaz na novu listu. Pjesma je predstavljena kao novi singl njezinog drugog autorskog albuma, a autori glazbe i teksta su Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su za aranžman i glazbenu produkciju zaslužni Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Novi studijski album jedne od najizvođenijih domaćih izvođačica očekuje se krajem godine, a najavljen je singlom Ovaj grad koji još uvijek bilježi značajan uspjeh na HR Top 40.

Na listi se našlo još šest novih ulaza, a jedan od njih pripada Saši Lozaru i njegovom novom hitu Budi koji izdaje Agapa, a koji se plasirao u top 10:

Biti visoki ulaz na HR Top 40 je prvi pokazatelj da se napravila dobra stvar. Pjesma ‘Budi’ ima svoju ljubavnu poruku, koju bi svaki zaljubljeni muškarac trebao barem jednom u životu izgovoriti, kao i svaka zaljubljena žena jednom čuti. ‘Budi’ jednostavno pokreće. Imam odličan tim ljudi, autora/producenta Predraga Martinjaka – Peggya, producenticu/izdavača Gordanu Bosak, te redateljski dvojac ‘Sestrice’, Luku Sepčića/Anu Badurinu. Plesni video prati tu priču i jako mi je važno da to potraje dugo i da obilježi ovo ljeto. Hvala svim urednicima, vjernim slušateljima radijskog etera. Presretan sam“ – rekao je Saša.

Uz Miu i Sašu, na listu su ušli i Nina Donelli & Tarapana Band s pjesmom Genijalno, zatim Ivana Kovač s novim singlom naziva Za meneUrban & 4 te njihov hit IskraPsihomodo Pop s pjesmom Deja vu, i Meritas uz singl Blizu ljubavi.

Na regionalnim listama, Mia Dimšić i njezin singl Cesta do sna zauzeli su broj 1 u svim dijelovima Hrvatske, prema slušanosti i koncesiji radijskih postaja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

HDU

Poslušajte na  

Fotografija: Croatia Records

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*