HR Top 40: ITD Band ostvario najviši ulaz

Novi singl ITD Banda zarazio je radijske urednike i ostvario najviši ulaz u novi poredak HR Top 40. Pjesma Proljeće u izdanju Hit Recordsa nastavak je trostrukog niza pjesama i spotova kojim se najavljuje novi album ITD-a. Miroslav Rus potpisuje glazbu i tekst pjesme, dok je zajedno s njim za aranžman zaslužan Zvonimir Domazet. Pjesmi je pridružen i pripadajući spot snimljen u Zagrebu na prvi dan proljeća ove godine.

Prvu poziciju na listi još uvijek čuva Petar Grašo sa svojim singlom Voli me koji izdaje Tonika, a na drugome ga mjestu i dalje slijede Marko Kutlić i Nela sa svojim hitom U zagrljaju spašeni. Treće mjesto još jednom zauzimaju Giuliano i njegova pjesma 100 posto lud.

Među novim ulazima našli su se i Tara i Ivan Zak sa singlom Naj naj te Bosutski bećari i Tomislav Bralić s pjesmom Tko si ti. Najveći skok ostvarili su Gea & Ivana Marić s novim hitom Samo poželi koji je prošlog tjedna tek stigao na listu.

Na regionalnim listama situacija je jednaka u svim dijelovima Hrvatske. Petar Grašoi njegov singl Voli me zauzimaju prvo mjesto u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju, Istri i Primorju, Slavoniji i Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Fotografija: Hit Produkcija

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*