HR top 40: Kedžin ‘Vojnik ljubavi’ najviši novi ulaz

Nakon velikih uspjeha pjesme ‘Sve u meni se budi’ koju izvodi u duetu sa Zsa Zsom, a koja je osvojila i priznanje Hrvatske diskografske udruge za najbolju pjesmu 2017. godine te singla ‘Ljubavi moja’Damir Kedžo nastavlja uspješan niz. Novi singl ‘Vojnik ljubavi’ u prvom tjednu na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, kao najviši novi ulaz liste, stigao je do visokog devetog mjesta.

Čekao sam skoro pola godine do izlaska novog singla dok nisam bio siguran da je to to. Vojnik ljubavi definitivno je nešto iza čega mogu potpuno stati. Hvala radijskim urednicima i publici što su ju prepoznali. Ući s novim singlom u top 10 veliki je uspjeh za mene.“, kazao je Kedžo.

Uz Kedžu visoki ulaz zabilježila je i grupa Bang Bang s novim singlom ‘Papar i sol’,a ulazom u top 40 može se pohvaliti i Tedi Spalato s pjesmom ‘Najlipša na svitu’.

U top pet ovoga tjedna stigao je i Detour sa svojim najnovijim singlom ‘Bez tebe’, na četvrtom mjestu je Franka Batelić i pjesma ‘S tobom’, treće su Zsa Zsa & Vanna s ‘Tragom tvojih tragova’Nina Badrić s ‘Mijenja se vrijeme’ i ovoga puta je na drugom mjestu dok samim vrhom i treći tjedan zaredom vlada Petar Grašo s hitom ‘Ako te pitaju’.

Grašo dominira i svim regionalnim listama pa se tako nalazi na broju jedan u Dalmaciji, Slavoniji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*