HR Top 40: Ljubavna priča Marka i Nele ostvarila najviši ulaz

Najnoviji tjedni podaci iz domaćeg radijskog etera još jednom su pozicionirali Miu Dimšić na prvu poziciju HR Top 40. Njezin singl Ovaj grad u izdanju Croatia Recordsa na listi boravi već 9 tjedana. Ukupnom su se poretku pridružila dva nova singla, od kojih je najviši ulaz ostvario hit U zagrljaju spašeni koji izvode Marko Kutlić i Nela.

Duet u izdanju Hit Recordsa i Croatia Recordsa zabilježio je njihovu ljubavnu i životnu priču. Dvoje mladih izvođača koji predstavljaju jedne od ponajboljih vokala kada je riječ o „mladim nadama“ hrvatske glazbene scene, podijelili su svoju ljubav s obožavateljima u novoj emotivnoj pjesmi. Ista je zaradila posebne simpatije publike, ali i glazbenih urednika te se pritom uspješno plasirala među najslušanije singlove u Hrvatskoj.

„Jezik kojim najbolje komuniciramo je glazba. A glazba kao takva, najjača je onda kada je iskrena, kao i naša pjesma, a nadamo se da će i ljudi to prepoznati. S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav”, izjavili su Marko i Nela.

Na drugoj se poziciji liste još jednom nalazi Tony Cetinski sa svojim singlom Čekam te u izdanju Hit Recordsa, a slijedi ga još jedno izdanje iste diskografske kuće – pjesma Ne postojim kad nisi tu koju izvodi mladi Jure Brkljača.

Najizdržljivija na listi je Nina Badrić s iznimno uspješnim hitom Rekao si u izdanju Aquarius RecordsaAdrijana Baković i njezin singl Ljubav je moja cesta ostvarili su najveći skok, a Leteći odred Hrabro srce predstavljaju još jedan novi ulaz na listu.

Kod regionalnih lista, Mia prednjači u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj i Zagorju sa svojom pjesmom Ovaj grad. U Istri i Primorju najslušaniji su Marko Kutlić i Nela s novim singlom U zagrljaju spašeni, Tony Cetinski i njegova pjesma Čekam tezauzimaju broj 1 u Gradu Zagrebu, dok se hit Jure Brljače Ne postojim kad nisi tunajviše emitirao u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Fotografija: Facebook, Marko Kutlić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*