HR top 40: Massimo preuzeo čelnu poziciju

Nakon što je početkom lipnja objavio novi studijski album „Sada“ Massimo je s novim singlom „Lice varalice“ u svom drugom tjednu u radijskom eteru zasjeo na sam vrh nacionalne top liste HR top 40S albuma „Sada“ dosad su predstavljeni singlovi „1000 ljudi“ i „Neka ti plove brodovi“, kao i uspješan duet s grupom Vatra pjesma „Nama se nikud ne žuri“ koja je također tjednima držala sam vrh ljestvice, a i ovoga puta nalazi na visokom trećem mjestu.

Protekle tri godine bile su iznimno radne, zahvaljujući velikom uspjehu albuma „1 dan ljubavi“ koji je ‘lansirao’ i nekoliko sad već velikih pjesama. Na odličan prijem albuma nadovezali su se i koncerti za pamćenje, pun zagrebački Dom sportova, splitske Gripe, beogradski Sava centar, jedinstveni koncert na zadarskom Forumu sa Zagrebačkim solistima, Spaladium Arena, tri rasprodane dvorane Lisinski i niz drugih fantastičnih koncerata na pozornicama diljem regije. Odličan koncertni niz se nastavlja brojnim koncertima u zemlji i regiji.

Prošlotjedni broj jedan Tony Cetinski i njegov „Generala bez činova“ ovoga puta nalaze se na drugom mjestu. Na četvrtom mjestu su Parni Valjak Feat. Tina Kresnik s pjesmom „Kad nemaš kud“, a top pet zatvara Mia Dimšić s pjesmom „Do posljednjeg retka“.

Massimo je preuzeo i čelne pozicije većine regionalnih top listi pa se tako nalazi na prvim mjestima u Slavoniji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Parni Valjak i Tina Kresnik ovoga puta su pak dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*