HR top 40: Massimo s ‘Neka ti plove brodovi’ najviši novi ulaz

U prvom  tjednu na nacionalnoj top listi HR top 40 Massimo je s novim singlom ‘Neka ti plove brodovi’ stigao do visokog trećeg mjesta i tako ponio titulu ‘najvišeg novog ulaza’. Na prvom mjestu ponovo se nalaze Mile Kekin i njegov ‘Reno 4’, dok je Mia Dimšić s pjesmom ‘Bezimeni’ i ovoga puta druga.

Najveći skok zabilježio je Ivan Zak s novim singlom ‘Ničija’ koji se nalazi na 19. mjestu. Uz Massima, novi na listi ovoga tjedna su i Barabe sa Živjeli mladenci’, Producent sa ‘Smiješi se’ te Lidija Bačić s novim singlom ‘Solo’.

Na regionalnim listama ovoga puta šaroliko. Mile Kekin s ‘Renoom 4’ nalazi se na prvim mjestima top listi u Dalmaciji i Zagorju, Massimo je broj jedan u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, Mia Dimšić u Slavoniji, dok su Oliver i Gibonni s duetom ‘Sreća’ na čelnoj poziciji u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

(HDU)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*