HR Top 40: Matija Cvek ostvario najviši ulaz

Službeni soundtrack za crtani film Korgi: Kraljevski pas velikog srca ušao je u novi HR Top 40 i predstavlja najuspješniji novitet na listi. Riječ je o singlu u izvedbi Matije Cveka pod nazivom Ako nađem nekoga te u izdanju Menarta. Spomenuti je film u distribuciji Blitza u CineStar kinima započeo s prikazivanjem od 14. ožujka, a Matijin singl odmah je zarazio i radijske urednike te se proširio eterom.

Za stihove je zaslužan sam Matija Cvek, a glazbu zajedno s njime potpisuje i Alan Dović. Osim pjesmom, Matija je sudjelovao i sinkronizacijom u samome filmu uz bok ostalim glumcima. Singl je predstavljen uz pripadajući spot u kojemu su najveće zvijezde upravo – razigrani psi pasmine Welsh Corgi.

Na prvome se mjestu liste zadržao Petar Grašo s pjesmom Voli me u izdanju Tonike, a slijede ga Marko Kutlić i Nela s hitom U zagrljaju spašeni koji izdaju Hit Records i Croatia Records. Treće mjesto zauzela je Mia Dimšić koja s pjesmom Ovaj grad broji već 11 tjedana na listi, pri čemu je i dalje pri samome vrhu.

Uz Matiju Cveka, novi ulaz zabilježio je i bend Pravila igre s pjesmom Voli me jedan dan, također u izdanju Menarta. Na listu su se još jednom vratili i Franka sa svojim singlom Ti mi nosiš sreću, zatim Pravila igre i njihov hit Još si sve u meni, i grupa Fluentes s pjsmom Bez riječi.

Najviši skok ostvarila je Colonia sa singlom Ljetni dan, dok najizdržljivije mjesto na listi čuva Nina Badrić s pjesmom Rekao si.

Na regionalnim listama samo je jedno ime – to je Petar Grašo sa svojim novim hitom Voli me. Pjesma predstavlja službeni broj 1 na radijskim postajama u svim dijelovima Hrvatske.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*