HR top 40: Mia na prvom, Grašo na drugom mjestu

Kraj godine donio je i neke nove pjesme u sam vrh nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40Mia Dimšić s novim božićnim singlom ‘Cimet i čaj’ u drugom tjednu na listi stigla je na čelnu poziciju, a Petar Grašo u svom prvom tjednu s Ako te pitaju’ čak do drugog mjesta. Prošlotjedni broj jedan Nina Badrić s pjesmom ‘Mijenja se vrijeme’ ovoga puta nalazi se na trećem mjestu.

Novi ulaz na listu i to na visoko sedmo mjesto zabilježila je i Franka Batelić s novim singlom ‘S tobom’ s kojim se vratila u glazbene vode. Uz Grašu i Franku novi singl na listi imaju i Tragovi koji su s pjesmom ‘Ljubav za jednu noć’ u top 40 ušli s 29. mjesta. Najveći skok pak zabilježio je Detour i njihov ‘Bez tebe’ koji su s 25. stigli na deseto mjesto.

Grašo je u jednom tjednu preuzeo i skoro sve čelne pozicije hrvatskih regija pa je tako ovoga puta na broju jedan u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Mia je na broju jedan u svojoj Slavoniji, a Nina u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*