medjimurjepress@gmail.com

HR Top 40: Nelina „Melodrama“ zasjala na listi

Prošli tjedan je na HR Top 40 donio mnoštvo novosti. Lista je ugostila pet novih hitova od kojih se istaknula prva autorska pjesma mlade pjevačice Nele.

Pjesma zvučnog naziva Melodrama, ili kako ju je pjevačica sama preimenovala u „Nelodrama“, dobila je brojne pozitivne kritike. Od kada je Nelu publika upoznala u TV emisiji The Voice, pjevačica je postala ljubimica radijskog etera. Vrijeme jePoslije kišeU zagrljaju spašeniNauči me ploviti, samo su neke od pjesama na kojima smo mogli čuti glas ove talentirane dame. Svaka Melodrama po književnoj definiciji ima sretan završetak, a „sretan završetak“ Neline pjesme je u vijesti da ovom pjesmom Nela najavljuje dugo očekivani debi album.

Nela nije mogla skriti svoje oduševljenje zbog uspjeha pjesme u izdanju Croatia Recordsa te se zahvalila producentima koji su pomogli da Melodrama osvoji HR Top 40 listu:

Ne želim ni opisivati sreću koju je uzrokovala ova vijest. Ući na HR Top 40 listu prvi tjedan kad je i izašla pjesma je uvjerljivo najbolji osjećaj na svijetu. Pogotovo kad je u pitanju pjesma koju sam sama radila. Dragi urednici, dragi slušatelji, hvala vam. Hvala i mojim producentima Mihovilu Šoštariću i Vlahi Arbuliću zbog kojih je Melodrama tako zarazno zapakirana!“, zadovoljno je poručila Nela.

Drugo mjesto liste i najviši ulaz ponijeli su dečki iz Pravila igre. Njihov novi singl stigao je na listu i odmah zauzeo vrh. Riječ je o pjesmi Usne od šećera u izdanju Gema Produkcije. „Potaknuti aktualnom situacijom s pandemijom korona virusa, članovi benda odlučili su predstaviti rasplesanu, vedru i pozitivnu pjesmu kojom će, prije svega, pobuditi optimizam među slušateljima“, prenose iz Gema Produkcije.

Iz Menarta i Lemon Production stiže treći novi ulaz. Vokal Nikole Marjanovića obogatio je pjesmu Iz pepela koju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a izdaje Menart. Nikola je povodom objave pjesme poručio sljedeće: „Srce i dušu sam istresao u ovaj vokal, mislim da će se to čuti“.

Boris Novković opjevao je Moj grad bez ljudi i ostvario četvrti novi ulaz na listu. Inspiracija za pjesmu je Borisu stigla tijekom izolacije uslijed globalne pandemije. Pjesma tužnog naziva, ali s porukom ljubavi i nade za bolje dane stigla je iz Croatia Recordsa.

Posljednji novi ulaz na listu je emotivni duet oca i kćeri. Davor i Lea Radolfi su početkom mjeseca objavili pjesmu Novi čovjek sam sutra. Pjesmu je napisao Davor prije dvije godine, no tek je u suradnji s Leom pjesma dobila onu dimenziju koju je čekao. Pjesmu izdaje Croatia Records.

Četvrti tjedan za redom najemitiraniji su Hladno pivo i Online friendsi s pjesmom Ovo će proći u izdanju Menarta. Treće mjesto na listi pripada Nini Badrić s pjesmom Da Biram u izdanju Aquarius Recordsa.

U svim regijama sluša se Hladno pivo i online friendsi. Njihova pjesma Ovo će proći prošlog je tjedna bila najemitiranija u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorskoj regiji, Slavoniji, Dalmaciji te u Istri i primorju.

Pjesme s liste možete poslušati na Deezer kanalu Hrvatske diskografske udruge na playlisti “hrtop 40.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*