Međimurje Press
Diskografija

HR Top 40: Nina Badrić i dalje na vrhu, novi ulazi na visokim pozicijama!

Na vrhu HR Top 40 liste radijskog emitiranja već pet tjedana za redom nalazi se pjesma Ja još uvijek imam istu želju koju je napisala i otpjevala Nina Badrić! Suradnju je ostvarila s Predragom Martinjakom, a pjesmu nam donosi Aquarius Records.

Nina nam je otkrila da je pjesma napisana još prije tri godine: “Mene je radovala dok sam je slušala u ovom grubom vremenu u kojem smo se svi našli a onda sam pomislila da bi možda još nekome mogla staviti osmijeh na lice. Vesela je pozitivna i bezbrižna ako je tako mogu okarakterizirati, a opet u sebi ima najjednostavniju i najvažniju poruku – da smo zdravi, da se volimo.

Osim što je prva na listi radijskog emitiranja, Ja još uvijek imam istu želju najslušanija je u svim hrvatskim regijama!

Untitled design (66)
Nina Badrić, Ja još uvijek imam istu želju, Aquarius Records

Na drugom se mjestu liste nalazi prigodna ljetna stvar Matije Cveka i Marka Kutlića – Zaplesala je s ljetom – s kojom ljetno raspoloženje ne manjka. Glazbu pjesme potpisuju sami izvođači, tekst zajednički Cvek i Aleksandar Čubrilo, a pjesmu nam donose Croatia Records i Menart. Treće mjesto pripalo je Gibonniju Kiši (Z’naab). Glazbu i tekst napisao je Zlatan Stipišić Gibonni te je na aranžmanu i produkciji radio s Nikšom Bratošem. Pjesma nam dolazi iz Dallas Recordsa.

Novi najviši ulaz na visoko 4. mjesto pripalo je Borisu Novkoviću i pjesmi Ljeto je. Ova opuštena pjesma zarazne je melodije i pamtljivog teksta. Glazba i tekst djelo su Borisa Novkovića, a aranžman, mix, mastering i programiranje radio je Hrvoje Prskalo. Ljeto je nam dolazi iz izdavačke kuće Croatia Records.

Untitled design (68)
Boris Novković, Ljeto je, Croatia Records

Nove ulaze ostvarili su i Luka Basi & Ivana Kovač s pjesmom Danas. Pjesma je ušla na 9. mjesto, a donosi nam je Croatia Records. Odmah joj za petama, na 10. mjestu nalazi se pjesma Baš me briga pjevača Gorana Karana (Tom Tom Music).

Untitled design (69)
Danas 
i Baš me briga

Što se tiče novih ulaza, tu su još i Domenica s pjesmom A meni vruće (Tonika), pusti od Nike Turković (Aquarius Records), Mia Dimšić i Neki novi ljudi (Croatia Records), Izgubiti Neću Dah – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli feat. Petra Perišić (Universal Music Hrvatska), Ako život opet priliku mi da (Croatia Records) od Dražena Zečića te Neno Belan i pjesma Zvijezde (Dallas Records).

Zsa Zsa & Hiljson Mandela najizdržljiviji su na HR Top 40 listi već 51 tjedan s pjesmom Ova ljubav koja je trenutno na 31. mjestu (Rubikon Sound Factory), a najveći skok na listi – s 39. na 17. mjesto – ostvarila je Klapa Rišpet s pjesmom Cukar (Hit Records).

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130. Podaci s ovotjedne liste odnose se na tjedan od 28. lipnja do 4. srpnja 2021., od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

HDU

  spotify 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja