HR top 40: Osam novih ulaza na listu

U drugom tjednu nove godine top listu HR top 40 obilježilo je čak osam novih ulaza. Najviši novi ulaz zabilježila je tako mlada Antonela Doko koja se s novim singlom ‘Odlična stvar’ našla na 12. mjestu. Uz Antonelu, svoje mjesto na listi ovoga puta našli su i Jacques Houdek s pjesmom ‘Kad nekoga voliš’, Nina Badrić s novim singlom ‘Ljubav za tebe’, Mladen Grdović i ‘Boliš me ljubavi’, En face ‘Previše pričaš’, Leteći Odred ‘Nižem dane’, Hari Rončević ‘Uzalud je sve’ te grupa Joy s pjesmom Kad nađeš ljubav’.

Čelnu poziciju i ovoga puta zadržao je Massimo s pjesmom ‘1000 ljudi’, drugi je Parni Valjak s ‘Opet se smijem’, a treća Nina Badrić s hitom ‘Dani i godine’, koji se već 33 tjedna nalazi u samom vrhu ljestvice.

Massimo je na prvim mjestima i u pet hrvatskih regija, u Dalmaciji, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju, dok je u Zagorju na broju jedan Nina Badrić.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*