medjimurjepress@gmail.com

HR Top 40: Pavel i Tedi Spalato stigli na vrh liste

Ne daj na nas zapjevali su grupa Pavel i Tedi Spalato i oduševili radijski eter. Njihova pjesma je prema prošlotjednim podacima, stigla na prvo mjesto HR Top 40.
Pjesma arhaičnog prizvuka u mnoštvu modernih taktova koji vladaju radijskim eterom, nosi titulu najemitiranije pjesme ovoga tjedna.

Aljoša Šerić iz grupe Pavel nije krio svoje iznenađenje i sreću zbog vijesti: „Sretni smo i počašćeni što je naša suradnja s Tedijem na vrhu HR Top 40 ljestvice, pogotovo što sam bio uvjeren kako će takvu klasičnu, ‘starinsku’ pjesmu pustiti možda dva, tri radija i da će sve ostati na tome. Pjesma zaista ne zvuči ni blizu ičemu što se trenutno može čuti na radio stanicama i iznenađenje je tim još i veće. Hvala svima na vrćenju!“, izjavio je Aljoša.

Baladi Pavela i Tedija koju izdaje Dallas Records među top tri pridružuje se omiljeni Marko Kutlić i njegova hit pjesma Samo nek ona sretna je koju izdaje Hit Records. Na treće mjesto su stigli Antonija Šola i Mario Roth s pjesmom u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma Cijena prave ljubavi odličan je duet u kojem Antonija i Mario otkrivaju da „Bol je cijena prave ljubavi i sve laži ona pobijedi“. Pjesma je ovaj tjedan ostvarila najveći skok na listi.
Pjesma Ne daj na nas je predvodnica liste koja ovog tjedna broji puno povrataka. Klapa Rišpet i Duško Ćurlić vratili su se na listu s pjesmom Kada ljubav dvije duše spoji u izdanju Hit Recordsa. Snažni vokal Ive Ćurić vratio se na listu. Njezina pjesma Izvan ovog vremena koju izdaju Styx Production i Croatia Records drugi je povratak na listi.

Ivu slijede Detour s pjesmom koja stiže iz Aquarius Recordsa. Pjesma Slike o našim danima treći je povratak kojeg slijedi mladi Vjeko sa singlom Karte za sreću koju također izdaje Aquarius Records. Posljednji povratak na listi pripao je Luki Basiju s pjesmom Meta u izdanju Croatia Recordsa i Nika Recordsa.

Kad je riječ o regionalnim listama, grupa Pavel Tedi Spalato predvode i u eteru Dalmacije, Slavonije, Zagorske regije, Grada Zagreba te Središnje Hrvatske. Ne daj na nas najemitiranija je pjesma u svim regijama osim Istre i primorja gdje se najviše emitirala pjesma Jacquesa Houdeka Teret u izdanju RTL Musica.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*