medjimurjepress@gmail.com

HR Top 40: Saši Lozaru „Dama“ donijela najviši ulaz

HDU top lista
View this email in your browser

HR Top 40: Saši Lozaru „Dama“ donijela najviši ulaz

HR Top 40 lista je ovog tjedna bogatija za pjesmu jednostavnog imena, ali potpuno neočekivanog zvuka. Iz tvornice Agapa Musica pristigla je Dama.

Dama je Saši Lozaru donijela ovotjedni najviši ulaz na listu, a potpisuje ju Srđan Sekulović Skansi. Lozar i Skansi su za slušatelje pripremili pravu glazbenu poslasticu plesnog ritma, razigranog vokala i autentičnog Lozarevog stila, koja na trenutke podsjeća na omiljene hitove 80-ih godina.

Ovaj streloviti skok u ovom trenutku je neprocjenjiv. Svi dobro znamo da su životne okolnosti vrlo osjetljive, pa su emocije naglašene. „Dama“ je karizmatična, dosta hrabra i plesna pjesma, koju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, autor velikog hita „Pelin i med“.  Ima taj zarazan refren i siguran sam će ljudima ući u uho.  Slušajmo domaće, to je moja poruka“, izjavio je Saša Lozar.

Novostima tu nije kraj, na listu je stigao i singl Za milijun godina. Pjesma energične Indire Levak je pozitivni glazbeni poklon koji smo priželjkivali, a nastao je pod krovom RTL Musica.

Dvije pjesme na listi pripadaju Franki Batelić. Pjesma Nedodirljivi, prošlotjedni najviši ulaz, pridružila se najizdržljivijoj pjesmi ovotjedne liste HR Top 40. Riječ je o Frankinoj pjesmi Ljubav, ništa više u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa, koja je na listi već 45 tjedana.

Drugi tjedan zaredom, Hladno pivo i Online Friends osvajaju vrh liste. Njihova pozitivna pjesma inspirirana teškim vremenima prouzročenim pandemijom i potresom, i ovaj tjedan zauzima prvo mjesto. Pjesma Ovo će proći nastala je u izdanju MenartaNina Badrić je s pjesmom Da biram i ovog tjedna među top tri najemitiranije. Pjesma je zauzela drugo mjesto, stiže iz Aquarius Recordsa, a slijedi ju pjesma koja je iz Dallas Recordsa stigla prije gotovo dva mjeseca i od tada ne silazi sa samog vrha liste. Riječ je o singlu Sva naša ljeta grupe Vatra koji zauzima treće mjesto liste.

Na regionalnoj listi Hladno pivo i Online friends i ovog tjedna odnose titulu najemitiranijih u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorskoj regiji te Istri i primorju. U Dalmaciji i Slavoniji najviše se slušala grupa Vatra s pjesmom Sva naša ljeta.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Fotografija: Boris Poljičanin

           

Email Marketing Powered by Mailchimp

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*