HR top 40: Severina i Grašo najviši novi ulaz top liste

Ovaj tjedan top listu HR top 40 obilježilo je čak pet novih ulaza. Najvišu poziciju među novim singlovima zauzela je predivna Severinina balada „Unaprijed gotovo“ kojoj je s neobičnim krajem svoj jedinstveni začin dao Petar Grašo. Pjesma je u svom prvom tjednu na listi zauzela petu poziciju, a imajući u vidu reakcije publike i radijskih urednika bit će zanimljivo dalje pratiti njen put.
Pjesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri, najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca, a na Severinu je ostavila poseban dojam:

”Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom slavimo punoljetnost našeg prijateljstva. Uživajte!”.

U top tri vratili su se Vatra Feat. Massimo s „Nama se nikud ne žuri“. Na drugom mjestu je Mia Dimšić s pjesmom „Do posljednjeg retka“, dok je broj jedan i ovoga puta pripao Tonyju Cetinskom i njegovu „Generalu bez činova“.

U većini hrvatskih regija i ovoga puta dominira upravo Tony koji se nalazi na prvim mjestima u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Saša Lozar s pjesmom „Da“ broj je jedan u Dalmaciji, dok su Parni Valjak Feat. Tina Kresnik s „Kad nemaš kud“ zagorski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*