HR top 40: ‘Ako te pitaju’ ponovo na broju jedan

Deset tjedana Petar Grašo se, sa svojim najnovijim hitom ‘Ako te pitaju’, nalazi na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, od čega čak devet na samom vrhu, a još uvijek ne pokazuje znakove da će nekoj novoj pjesmi ustupiti čelnu poziciju. Na drugom mjestu i ovoga puta su Vatra i Massimo sa zajedničkim singlom ‘Nama se nikud ne žuri’. Sa svojim povratničkim singlom ‘S tobom’ u top tri stigla je i Franka Batelić, predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu. Toni Cetinskis pjesmom ‘Kao u snu’ smjestio se na četvrto mjesto, dok su Detour s pjesmom ‘Bez tebe’ peti.

Najviši ulaz liste, na 20. mjesto, zabilježio je mladi Marko Kutlić sa svojim drugim samostalnim singlom ‘Usne tvoje’. Ovoga tjedan u top 40 po prvi put našla se i grupa Silente s dugo iščekivanim novim singlom ‘Falange’. Pjesma koja se pak najduže nalazi na listi je ‘Reno 4’ Mile Kekina koja svoje mjesto u prvih 40 drži već puna 42 tjedna.

Na regionalnim listama ovoga puta šaroliko Petar Grašo smjestio se na prva mjesta u Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj, dok su Vatra i Massimo na broju jedan u Gradu Zagrebu, Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*