HR top 40: Tony Cetinski drugi tjedan zaredom na vrhu

Vlasnik prošlotjednog najprodavanijeg albuma i najslušanije pjesme, Tony Cetinskiponovno je broj jedan na nacionalnoj top-listi radijskog emitiranja HR top 40 s pjesmom „General bez činova“. Uz već objavljene singlove s novog albuma „Nemam sreće s tobom“, „Laku noć“ i „Kao u snu“, poseban dodatak su akustična verzija naslovne pjesme, te dva poznata dueta „Zabluda“ uz Željka Joksimovića i „Tugo moja“ s Jacquesom Houdekom.

“Velika je stvar kada i najmanji pomak u smislu kvalitete produkcije, aranžmana ili stihova bivaju tako lijepo prihvaćeni jer i ja volim pomake i izlaske iz komfor zone u glazbi. Hvala svima koji ste uz mene i moj tim. Voli vas vaš Tony. Generalu s vama ne trebaju činovi.”, kazao je Tony saznavši da je i drugi tjedan zaredom na broju jedan.

Redoslijed prvih pet ponešto je izmijenjen – na drugom mjestu je Mia Dimšić i „Do posljednjeg retka“, zatim Igor Delač i „Budan“, na četvrtom Saša Lozar s pjesmom „Da“ te su se do petog mjesta popeli Parni Valjak i Tina Kresnik sa singlom „Kad nemaš kud“.

Najviši ulaz stigao je na deveto mjesto, a pripada Massimu i pjesmi „Lice varalice“ s njegovog novog albuma „Sada“. S albuma su dosad predstavljeni singlovi „1000 ljudi“ i „Neka ti plove brodovi’“ kao i još jedan uspješan Massimov duet s grupom Vatra „Nama se nikud ne žuri“ kojom su punih osam tjedana držali čelnu poziciju liste. Najveći skok ostvarila je Nina Badrić s pjesmom „Mijenja se vrijeme“, a pomaknula se s 31. na 14. mjesto.

Colonia je objavila novi uradak „Miris parfema“ i stigla na 28. mjesto liste, a od 1. lipnja im je u prodaji i album „Nova era“. Sandi Cenov snimio je autobiografsku pjesmu naziva „Da te bar ne volim“ u kojoj je opjevao privatnu patnju jednog davnog prekida i došao do 38. mjesta.

Regionalne liste izgledaju tako da je Tony Cetinski preuzeo vodstvo u Dalmaciji, Istri i primorju, Slavoniji i Središnjoj Hrvatskoj, Saša Lozar u Gradu Zagrebu, a Mia u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

(HDU)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*