HR top 40: Tragovi ostvarili najveći skok tjedna

Tragovi, mladi koprivnički bend, iza sebe imaju već dva uspješna singla „Sve na ljubav miriše“ i „Ljubav za jednu noć“, a njihov treći singl „Malena“ napredovao je ovoga tjedna za 14 pozicija na nacionalnoj top-listi HR top 40 i tako ostvario ‘najveći skok’ na 26. mjesto. Autor teksta je Nenad Ninčević dok je glazbu radio Denis Dumančić, a momci će ovom pjesmom debitirati i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Pjesma Željka Bebeka i Olivera Dragojevića „Ako voliš ovu ženu“ puna je 34 tjedna na listi te joj je pripao epitet ‘najizdržljivije’, a trenutno je na 16. mjestu. Najviši ulaz na 32. mjestu imaju Tonči & Madre Badessa s pjesmom „Šta se to čuje“ kojima su se pridružili i likovi iz prijašnjih videospotova nazvani Huljigani. Autorica stihova je Vjekoslava Huljić, glazbu je radio sam Tonči, a aranžman su zajednički osmislili Dušan Vasić i Tonči. Svoj treći ovogodišnji singl „Srce“ predstavio je Jacques Houdek i zasjeo na 35. mjesto, a autori su Andrea Čubrić i Bojan Šalamon Shalla.

Prvih pet mjesta već tjednima broji samo sitne promjene u poretku, pa tako ponovno imamo Petra Grašu i „Ako te pitaju“ na prvom mjestu, na drugome je Mia s pjesmom „Do posljednjeg retka“, slijede Vatra i Massimo s „Nama se nikud ne žuri“, zatim Saša Lozar i „Da“ te naposljetku Igor Delač s pjesmom „Budan“. Tjedan obilježavaju i „povratnici“ liste među kojima su primjerice Vanna s pjesmom „Najbolji ljudi“, Jinx i „Ako si rođen u pogrešno vrijeme“ ili Ljetno kino i pjesma „Za ljubav“.

Naše regionalne liste ponovno su šarolike – u Dalmaciji vode Massimo i VatraMia Dimšić je osvojila Grad Zagreb, Središnju Hrvatsku i Zagorje, Tony Cetinski sluša se u Istri i primorju, a Petar Grašo u Slavoniji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

(HDU)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*