HR top 40: Vatra, Massimo i Toni stigli u top tri

Objavom novih singlova, Vatra & Massimo ‘Nama se nikud ne žuri’ te Toni Cetinski s ‘Kao u snu’, napravili su pravu pomutnju i u prvom tjednu zauzeli drugo i treće mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

„Stvarno smo presretni i ni u najljepšim snovima nismo mogli sanjati da će naš novi singl ‘Nama se nikud ne žuri’ već u prvom tjednu skočiti tako visoko, na drugo mjesto top liste. Hvala svim radijskim i televizijski glazbenim urednicima što vrte našu pjesmu i volio bi da vrte još više. 🙂 Al’ ako ne može više, nek’ vrte toliko, to je dovoljno. Samo bih dodao da je ovaj pjesma, nakon singla ‘Sekvoje’, drugi singl kojim najavljujemo naš deseti studijski album. To je to! Hvala svima još jedanput!“, rekao nam je dobro raspoloženi Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra.

Uz drugo i treće, još dva mjesta top liste popunjena su novim singlovima. Jacques Houdek s pjesmom ‘Pravi sretnik’ stigao je na 16., a Ljubavnici sa ‘Srce otključano’na 30. mjesto.

Čelnu poziciju ipak je zadržao Petar Grašo sa svojim sada već velikim hitom ‘Ako te pitaju’.

Grašo dominira i u svim hrvatskim regijama pa je tako i ovoga puta na prvim mjestima top listi u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu, Slavoniji, Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*